Bismillahirrahmanirrahîm

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyti’ne, Ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan Muhafızı Gazi ve Şehidlerimize, Allah’ın (c.c) ilke ve inkılâbı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun!

Allah (c.c), hepimizi nefislerimizin kölesi ve şeytanların maskarası olmaktan korusun! Müslümanları, Müslümanlarla imtihan ettirmesin ve Müslümanları, Müslümanlara musallat ettirten düşmanlarının tuzaklarından kurtarsın! (Amin)

Irkını, partisini, mezhebini ve tarikatını; dinimizin ve vatanımızın önünde görenhırs ve hasetten körelmiş gözlerimizi açsın!

Çileli yollarda beraber yürüyüp beraber ıslandığımız dava arkadaşlarımızı geçici makamlar uğruna feda eden, sadakati ve vefayı unutturan nefislerimizi ıslah eylesin!

Şimdi, sevgimizi artırarak birbirimize sımsıkı sarılma zamanı! Ümmet şuuruyla kardeşlik zamanı! Önümüzdeki devasa engelleri ve saldırıları sırt sırta verip aşma zamanı!

Haksızlığa uğrasak da, kenara atılsak da ve gönüllerde unutulsak da Hz. Yusuf’un (a.s) sabrıyla, mazlum coğrafyanın ve mukaddes beldelerin korunması adına saflarımızı sıklaştırma zamanı!

Küsmek yok! 

Ayrılmak yok! 

Durmak yok! 

Ve pirelere kızıp vatan yorganını oylarımızla asla yakmak yok! 

Aksi halde “Kendi düşen ağlamaz ve asla gülemez!”

Ağlamaz ve gülemez ama bu sadece bir şahsın düşüşü değil, yeniden ayağa kalkmakta olan tüm mazlum coğrafyanın yeniden düşüşü olursa bunun vicdanî ve imâni hesabını kim verebilir?

Bu sebeple;

“Pirince giderken evdeki bulgurdan olacak” kardeşlerimizi uyarıyoruz!

Dinimize, vatanımıza ve milletimize zararlı, telafisi mümkün olmayacak siyasi maceralardan yol yakınken dönmeliyiz! Size sarılırken sizi arkanızdan hançerleyecek din ve vatan düşmanlarının çirkin tuzaklarından kurtulmalıyız! Onların milletimizi aldatmak için kurdukları oltaların ucundaki yemler olmamalıyız!

Padişahlık hevesi uğruna aldattığı iki bin askeriyle Bizans safına geçip yeğeni Sultan Fatih ve İslam ordusuyla savaşan amcası Orhan Sultan’ın dünyevi ve uhrevi acı sonunu ibretle düşünmeliyiz!

Mason ve mandacıların Çamurî çukur ittifakının şeytani şer planlarına alet olmak yerine, mazlumların hâmisi, hâdimi ve abisi Tayyip Erdoğan kardeşimizin liderliğindeki Cumhurî Milli İttifaka katılmanın büyük bir izzet, şeref ve onur olduğunu artık idrak etmeliyiz!

Amerika ve Avrupa’nın Türkiye komiseri yani valisi olma zilleti yerine, Afrika ve Asya’nın mazlum halklarının devleti, süper güç Türkiye yolunu açacak yolda amele olmayı tercih etmeliyiz!

“Müminleri bırakıp da, doğruları ve gerçekleri örtüp inkar edenlere sığınmakla onların yanında güç veya şeref kazanacaklarını mı zannediyorlar?! Hâlbuki bütün güç ve şeref de sadece Allah’ın (c.c) yanındadır!”(Nisa/139)

“Sizler, imanınızdan kaynaklanan derin bir şefkat ve merhamet duygusu ile onları seviyorsunuz fakat onlar, kâfirlerin gereği olan çıkarcılık, haset ve bağnazlık yüzünden sizi sevmezler. Üstelik siz, onların inandığı Tevrat ve İncil de dahil olmak üzere, bütün kitapları inanırsınız. Onlar ise, sadece kendilerine indirilen kitaba bile gerçek anlamda inanmazlar. Sizinle karşılaştıkları zaman: “Biz de sizin inandığınız gibi inanıyoruz!” derler. Birbirleriyle başbaşa kaldıklarında ise, size karşı duydukları kin ve öfkelerinden parmaklarını ısırırlar. Onlara de ki: İsterseniz kahrınızdan ölün, Allah eninde sonunda nurunu tamamlayacak, hak dini üstün kılacaktır. Hiç kuşkusuz Allah, kalplerin içindeki bütün gizli niyet ve düşünceleri bilmektedir” (Ali İmran/119) ilahi mesajlarındaki uyarılarda yer alan tehlikeli tuzaklara düşmeden ve düşürülmeden önce imanımızı artırmalı ve bu mesajlardaki derin anlamı kavramalıyız! O nedenle: “Kendi düşen ağlamaz ve gülemez!” sözüm, dost ikazıdır. Çünkü dost acı söyler! Ve ne söylerse sevdiğinden söyler!

El ele emin adımlarla süper güç Türkiye’yi inşa için çalışarak “İstanbul’u fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır..”müjdesine yeniden beraber nail olmak için haydi Cumhurî ittifaka! Ve Tayyip Erdoğan liderliğindeki siyasi milli-yerli ve tam bağımsız Türkiye seferberliğine!

İnşallah Salı akşamı saat 20.45’te Akit TV Canlı yayını “MİLLİ DİRİLİŞ”programında görüşmek üzere Allah’a emanet olunuz.

Tatil olması dileğiyle Cuma bayramımız mübarek olsun.

Selam, sevgi ve duâ ile..