Bülent Deniz'in hazırlayıp sunduğu usta yazar Abdurrahman Dilipak'ın gündemi yorumladığı Akit TV'nin ses getiren programı Derin Gerçekler, bu hafta da gündeme damga vurdu.

"MCKİNSEY SABIKALI BİR ÖRGÜTTÜR!"

Hükümetin ABD menşeyli McKinsey'den ekonomi için 'danışmanlık hizmeti' alacağını açıklamasına tepki gösteren Dilipak, ''Yanlış bir zamanda, yanlış bir şirket üzerinden toplumun kafası karıştırıldı. Büyük bir tartışmaya kapı açıldı. McKinsey sabıkalı bir şirket. Türkiye'de de Koç ve Aydın Doğan'la çalışan bir şirkettir. Araya SETA'yı koyup danışmanlık alınabilir. Ama böyle direkt bir hareket çok yanlış. Eğer Mc Kinsey'e sorup tersini yapacaklarsa, tamam. Ama bunlar CIA'yle de çalışan bir şirket. Halkı dinlemek zorundasınız.'' dedi.

"BİR YANDAN BİZE, BİR YANDAN FETÖ'YE DANIŞMANLIK YAPACAK!"

McKinsey'in baş belası olduğunu söyleyen Dilipak, ''Bu şirket bir yandan FETÖ'nün danışmanlığını yapacak, bir yandan da sizin danışmanlığınızı yapacaklar. Nasıl olacak bu? Bakın bunlar Tarım Bakanı'nı perişan edecekler. Yazık olacak ona, partiye de Türkiye'ye de yazık olacak. Hazine, maliye, finans, maden, enerji, biz 2023'te 99 yıllık imtiyaz sözleşmeleri sona erecek derken Rothschild'in danışmanlık şirketi bize danışman oluyor.'' dedi.

''Ya ben kendimi inkar edeceğim AK Partililer'e şirin gözükmek için ya da ben kardeşlerime gerçeği söyleyeceğim'' diyen Dilipak, ''Ben bugüne kadar söylediklerimi inkar etmeyi düşünmüyorum. Birileri bu tezgahı kuruyorsa, bu tezgahın içindekilerden hesap sorulsun. Bu böyle olacaksa ben susmayacağım. Bu iktidara da elimden gelen desteği verdim. Babam da olsa yanlışsa yanlış. Birileri eğer bu ülkede bu örgüte kapı açıyorsa, ben buna karşı duracağım. Yaparsanız ben bunun karşısında olacağım. Tayyip Bey'in açtığı bu kapıdan başkaları girmesin.'' açıklamasında bulundu.

Haber Vakti-Özel