Şevki Yılmaz program sırasında resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Doğu ve Güneydoğu illerindeki öğretmen atamalarına dikkat çekerek 'Vakit adamları değil, vakıf adamları atanmalıdır!' dedi.

İşte gündeme dair önemli ifadeler:

Doğulu kardeşlerim her zaman İslam'ın kalesi olmuştur. Ancak Devletimiz, bu kardeşlerimizin üzerinde yıllarca oynanan asimilasyon oyunlarının bozulması için, sadece askeri ve polis tedbirlerle yetinmemeli, acilen oradaki bataklığı kurutacak daha güçlü tedbirler almalıdır.

Doğu halkının kendi köylerine, şehirlerine geriye dönüşünü hızlandıracak projeler hazırlanmalı, dönenler desteklenmelidir. Bilhassa gençlerin zerdüşt ve dinsizliğe özendirilmesi engellenmeli ve aslına dönmeleri sohbetlerle sağlanmalıdır.

Devletine ve vatanına sahip çıkacak, Selahattin Eyyubilerin peşinden gidecek gençlerin yetiştirilmesi için, devletimiz bilhassa öğretmen atamalarına dikkat etmeli ve doğudaki gençlerimizi zehirleyecek hainleri ayıklamalıdır! Vakit adamları değil, vakıf adamları atanmalıdır!

ABD denen kovboyların ülkesi, 20 milyon Kızılderililerin katili bir canavardır. Rusya ile timsahın iki çenesini oluşturmuş yıllarca üçüncü bir güç istememiş ve aralarında soğuk savaş tiyatrosu oynamışlardır. Ama asla birleşemezler, çünkü Allah, ilelebet aralarına kin koymuştur!

İslam dininin gelme sebeplerinden birisi; insanlar arasında sevgiyi yaymaktır. Birbirine saygılı ve birbirine gülümseyen eşlerin evlerinde sevgi ve huzur olur. Allah'ın emrettiği gibi sevgiyi ve saygıyı yayarak ve yaradılış gayemize uygun olarak yaşamaya mecburuz!

Kur'an bizim hayat yasamızdır, anayasamızdır! Onun sahibi Allah'tır. Kur'anı yasaklayarak izzet kazanacağını sanan gafiller asla kazanamamışlardır. Unutmayalım, Allah'ın haramlarını helal, hellallerini haram edenler bu dünyada da ahirette de rezil ve zelil olmaya mahkumdur!

Ağaçlar kendilerini kesen baltaya değil baltanın sapının ağaç cinsinden yani kendilerinden olmasına ağlarlar! Müslümanları da düşman baltalarının sapı olan, kendi içimizdeki gafil hainlerin, düşmana sap olması ağlatıyor! PKK Deaş Feto vs.birer Siyonizm baltasının saplarıdır!

Siyonistlerin saltanatını yıkmak için protestolar yetmez! Milletçe onların mallarına boykot uygulamalı ve kendi yerli mallarımıza dönmeliyiz.Onları biz besliyoruz, büyütüp başımıza kendimiz Bela ediyoruz! Akıllanmayacak mıyız,hala onların uşaklığını yapmaktan utanmayacak mıyız?