Haftalık Cuma yazılarıyla gündemi yorumlayan ve çok önemli toplumsal konulara dikkat çeken Yılmaz, bu hafta da bir faciaya dikkat çekerek acil tedbirler alınması çağrısında bulundu!

'İktidarımıza çok acil çağrı!' başlıklı yazısında hükümete çağrıda bulunan ilahiyatçı-yazar Şevki Yılmaz, Allah'a (c.c) ve Peygamber Efendimiz'e sosyal medya hesapları üzerinden yapılan hakaretlere, saldırılara ve haşa küfürlere müdahale edilmesini istedi.

''Allah'ın gazabına düçar olmaktan korkuyorum'' diyen Yılmaz, şahıslara yönelik saldırılarda hemen hukukçular devreye girerken sözkonusu ''ALLAH VE PEYGAMBERE HAKARET OLUNCA neden hassas olunmuyor?'' diye sordu! Özellikle Fake hesaplar üzerinden yapılan bu tür alçaklıklara ve imansızlıklarla mücadele edilmesi için ses veren ve haykıran Şevki Yılmaz'a bu hassas konuya dikkat çektiği için Habervakti.com olarak ta ayrıca teşekkür ediyor ve sizi 'İktidarımıza çok acil çağrı!' başlıklı yazısıyla başbaşa bırakıyoruz.

İşte Yılmaz'ın o yazısı:

“Allah ve Resulünü incitenlere, (Kur’an ve Sünnet’e dil uzatanlara ve eliyle kalemiyle ve diliyle eziyet edenlere) Allah (cc), dünya’da ve ahirette lanet ederek rahmetinden kovmuştur. Kafirlere zillet içinde alçaltıcı çok acı bir azap hazırlamıştır.”( Ahzab S.57)

“Peygamber, mü’minlere kendi hayatlarından, kendi canlarından ve kendi varlıklarından daha yakın ve daha üstündür! ” (Ahzab S.6) Ayet-i Kerimelerine iman eden mü’minler olarak neredeyiz?!

Allah ve Resulünün aşığı atalarımızın şehid kanlarıyla bize teslim ettikleri bu vatan toprağında, bir taş parçası putlar ve heykeller kadar Allah ve Resulünün dokunulmazlığı olmayacak mı? Bu şimdi olmayacaksa ne zaman olacak!?

Çıldıracağım!

Aklımı ve İmanımı koru Allah’ım!

Artık İktidardayız!

Ne zaman muktedir olacağız!?

Her an karşı karşıya kalmaktan endişe ettiğim; Allah’u Azimuşşan’ın manevi tokatıyla sarsıldığımızda, verilen iktidar başta olmak üzere; nimetler elimizden alınınca mı uyanacağız!!!

İnternet ortamının kontrolsüzlüğünden yararlanarak Dine ve Mukeddesata ağır hakaretler eden, yazmaktan dahi ictinap ettiğim ‘’Allah ve Resulüne yönelik sin-kaf’lı küfürlere’’ saldırılara, sövmelere ve hakaretlere ne zaman dur diyeceğiz?

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ!