Rize Eski Milletvekili, İlahiyatçı-Yazar Şevki Yılmaz kendisi hakkında sosyal medyada yürütülen Karamollaoğlu için imza verdiği yönünde iftiralar hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

Haber Vakti’ye yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Duyuru!

AK İktidarını yıkmak için oltanın ucundaki yem olan Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olması için dilekçe verdiğimize dair sosyal medya’da sahte bir kağıt paçavrası dolaşmaktadır!
Saf tabanlarını ismimle aldatıp imza kampanyasına iştiraklerini sağlamak için alçakça ve namusuzca iftirayı Lanetliyorum! Ve yasal işlemleri başlatıyorum!
Siyonist Haçlı İttifakının baş taşeronu Din ve Vatan düşmanı HDP + CHP ‘ye (Cehenneme Hazırlama Partisine) uşaklık yapacaklara destek olacak ahmak ve hainlerden değiliz elhamdulillah!
Adayımız Mazlum Coğrafyanın ve Milletimizin adayı Receb Tayyib Erdoğan kardeşimizdir!
Kamuoyuna saygıyla duyrulur!

Ayrıca 4 Mayıs Cuma günü Haber Vakti’nde yayımlanan “Milli davanın katilleriyle Hocamın talebeleri bir safta olamaz!” başlıklı yazısında Saadet Partisi’ne uyarılarda bulunmuştu:

Nifak ehli CHP yönetimi, yalanlarla, iftiralarla ve palavralarla kandırmak istedikleri milletin oylarıyla iyilikleri ve güzellikleri önlemenin peşindeyken, masonik darbelerin en mağduru ve mazlumu merhum Erbakan hocamızın yönetici bazı talebeleri neyin ve kimin peşinde?!

Ak kadrolarla beraber Cumhurî İttifakın yanında yer alıp hakka, hayra ve iyiliklere motor, batıla, şerre ve zulme firen olacaklarına, daima hakka, hayra ve iyiliklere firen, batıla, şerre, küfre, şirke ve zulme motor olan CHP’nin peşindeler!

Ay tutulması gibi akıl ve kalb tutulması yaşıyorlar! Allah (c.c), acil şifa versin!

Oy devşirmek için istismar ettikleri merhum Erbakan hocamızın vefatından hemen sonra oğlunu ve kızlarını yani ailesini çeşitli entrikalarla partisinden ve samimi tabanından dışlayan bir avuç yönetici talebeleri neyin ve kimin peşindeler?

Avrupa Birliği’ne karşıyız derken Avrupa’nın savaş açtığı AK iktidarına savaş açarak neyin ve kimin peşindeler?!

28 Şubat Bermuda Çetesi Grubunun aktörlerine Erbakan ödülü verirken neyin ve kimin peşindeler?

Aklını kiraya vermemiş samimi tabanımızda merhum Erbakan ve arkadaşları bizleri tasfiye, hocamın ve milli davanın katillerine tebrik ödülü olarak algılanan bu davranışlarıyla neyin ve kimin peşindeler!

Ahiretin büyük buluşma ve duruşma gününde merhum Erbakan hocam “Zindan iki hece Temel’im lafta! Benim ve davamın katilleriyle talebelerim bir safta!” dediğinde bu bir avuç talebeleri ne diyecekler ve yüzüne nasıl bakacaklar?!

Cennetmekan Abdulhamid Han, Adnan Menderes, Turgut Özal ve Necmeddin Erbakan merhumlarının ve ülkemizin katillerini Saadetin samimi tabanının eliyle iktidara taşıma planlarına alet olanları Allah asla affetmeyecektir!

İstiklal Mahkemelerinde din ve vatansever oldukları için idam edilen İskilipli Atıf ve on binlerce şehidimizin katilleriyle aynı safta olanlar, vallahi ahirette de aynı safta olmayacaklar mı?!

İslam medeniyetimizi devrimlerle yasaklayarak harflerimizi, hukukumuzu devirenlerle beraber olanlar önce milletimizin Cumhurî Ak oylarıyla devrilip dünya ve ahirette de rezil ve zelil olmayacaklar mı?!

Merhum Erbakan hocamın yolunda giden talebelerine yakışan talebesi Tayyip Erdoğankardeşimizle beraber olmak ve milli hedeflere el ele birlikte yürümektir!

Avrupa ve Amerika’nın desteklediği din ve vatan düşmanı korsanları değil, Asya ve Afrika mazlumlarının desteklediği din ve vatan aşığı Tayyip Kaptanı desteklemektir!

Aklın, imanın, uhuvvetin ve ümmet şuurunda olmanın yolu budur!

Vakit erkenken ve ahirette hesaba çekilmeden evvel nefislerimizi hesaba çekelim!

Başta Filistin’in kahraman direnişçileri, tüm mazlum coğrafya halkları ve milletimiz, merhum Erbakan’ın talebelerini şartsız ve pazarlıksız olarak Ak çatı içinde görmek istiyor!

Mukaddes beldeleri yıkmak isteyen siyonist ve haçlı ittifakı karşısında bu mübarek beldelerin muhafızı ebabil kuşu Türkiye’nin önderliğindeki Hilal İttifakına acilen katılmalarını istiyor!

Saadet Partisi’ne yakışan terör, küfür ve nifak ittifakını bırakıp, Ak listelerinden veya müstakil olarak Cumhurî İttifak içinde seçime girip meclisimizde boş bulunan ve mumla aranan milli muhalefet partisi olarak grubunu kurması, Ak İktidarının doğrularını destekleyici ve yanlışlarını uyarıcı Milli Muhalefet görevini üstlenmesidir!

Yazının tamamını okumak için tıklayınız..