Sayın Başkan,

Allah'ın kurallarını uygulamakla görevli Sayın Recep Tayyip Erdoğan.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken tanıdığımız ,elif ve vav dengesini yakalamış bir ağabey olarak sevdiğimiz.

28 Şubat'ın acıları üzerinden aşık olduğumuz....


“Neden Recep Tayyip Erdoğan?” diye sorduklarında çok cevap var:
1. İnançlı duruşu ile milletin iradesini bütün cuntaya kabul ettirmesi,darbe geleneğinin tarihin çöp kutusuna atılmasına vesile olan yeni Türkiye'nin mimarı,

2.Bin yıl sürecek denen baskıcı sistemlerin önündeki dik duruşu -Elif dengesi-

3.İnançlı insanların her alanda değer görmesi  -Vav dengesi-

4.Her yere eşit hizmet ilkesinin yayılması,


5.Herkesin cesaret edemeyeceği çözüm süreci gibi bir süreci başlatma cesareti,


6.Bilinçaltımıza kodlanan İsrail'e laf söylenmez ya da söylenemez algısını yıkan “one minute” çıkışı,

7.Dünya beşten büyüktür kahramanlığı,


8. Satılmış uşaklara rest çekip ölümle burun buruna geldiği15 Temmuz direnişi,




İşte bundandır, bitmeyen sevda... Dedim ya anlamaz bilmeyen . Madde de değil ,manadadır bu sevdanın kökü.Ve ben gibiler adına diyorum ki bu sefer ,size olan sevdanın hürmetine "Ey!" deme sırası bizde :

Ey! Ağabey,

Ey ! Mazlumların Umudu,

Ey ! Reis,



Dinleyiniz, lütfen! Ben gibi bağıranları, bağırdığı halde sesini size hiç duyuramayanları,manaya aşıkları, dinleyin lütfen bir kere Allah rızası için dinleyin !

Bu bizim hakkımız. Çünkü bu bağıranlar; maddeden uzak sevdi sizi ve koştu peşinizden. Ama o “peş” kavramı bir ölümlünün peşine takılır mahiyetinde bir sürüklenme değil,1400 yıllık bir özlem içindi.

Neden mi dinleyin?

Çünkü halktan koptunuz.

Sokak farklı konuşuyor.

Fetö soruşturmaları
sulandırıldı.

Mazlumiyetler oluştu.

Adalet değil rant konuşuyor.

Liyakati değil, fetoist zihniyetin kabul ettirdiği eski Türkiye hastalığı olan adam kayırmacılık ,torpil konuşuyor sözüm ona müslümanlar.

Diyanet anlatamıyor ya da anlatılmasına izin vermiyor şeklinde olunca, din tüccarı aptallar çoğaldı, sayısız kanalları var bu tüccarların ve insanlar din eşittir çıkarlara argüman olarak bakıyor.Bunu kimse konuşmuyor.Fetoist yapıları sorguladik ancak onlara alan oluşturan sessiz kalarak ya da cesur davranmayıp gerçeği anlatmayarak hainler güruhuna alan oluşturan Diyanet'i hiç sorgulayamadık.

Ev kiraları can yakıyor.


Dayın var mı,sözü son zamanlarda egemen durumda.

Eğitimde sorunun çözümü hep yanlış yerde aranıyor.Okulun içini boşaltan ,özel ders furyası başlatan,okul kurslarını önemsizleştiren öğretmeni, kurumlarda sistem kuramayan yeteneksiz idareciyi kimse konuşmuyor. Özel okul dünyasındaki tutarsızlığı ,özel okullara sızmaları,hükümetin adını kullanarak özel okullara çöküp gizli ortak olan siyasileri kimse konuşmuyor.

Liyakatsiz fakat dayısı olduğu için atanan yönetici atamaları can yakıyor, atanan o idarecilerin varlığı bile kine öfkeye sebep, bunu kimse konuşmuyor.

Ak Parti'nin bir parti olmadığını,bir dava olduğunu ,o zihniyetle kurulduğu için hızlı büyüdüğünü şuan sizinle olan kimse konuşmuyor.Dava yerine parti gözüyle bakılıyor.

Partinin ilçe yönetimine farklı bir ilçeden tanıdık yerine o ilçeden birinin gerekli olduğunu , yöneticinin lider vasıflı olması gerektiğini kimse konuşmuyor .

Erdoğan ismi olmazsa partideki çoğu ismin bir oy dahi alamayacağını,bunun farkında olarak seçilenlerin talancı olduğunu kimse konuşmuyor.

Ben,soyadı imamın oğlu olanları parlatan Gülerlerden değilim,Aralık darbe operasyonları olurken "Fetö demek hükümet ile sayın Fetullah hocanın arasını açmaktır."diyen Dede hiç değilim hele hele Metin bir Er hiç değilim..
Ben; bu kazanımlar sizin değil, bir ümmetin kazanımları olarak gören,artık yeter dinleyin lütfen, diyen biriyim.Çünkü" bin yıl sürecek bu baskı"diyenler, satılmış tüm onursuzluk sevdalısı hainler - kimi Fetö, kimi Oktar,kimi ulusalcı, kimi yamyam, kimi bilmem ne bela- pusuda ve onların derdi: Allah'tan uzak maşa bir ülke .. İşte bundandır: O acılar son bulsun diye hayran olundu size,sizden kastım verdiğiniz sözlere(hak,hukuk,adalet,ekonomide eşitlik,) ve aşığım dedidiginiz davaya,

İşte bundandır :15 Temmuzlara siper olma sebebi.

Not. Ümmetin arasına bir serseri mayın gibi düşen satılmış Fetöist yapı ile ilgili kurduğunuz: "Alt ibadete,orta ticaret,üst ihanet"sözünüzü yeniden hatırlayın. İnanç ile ilgili yalanlarına kanarak ya da zoraki sebeplerden ötürü bu satılmış yapıya dahil olup şuan büyük acılar yaşıyan gariplere sahip çıkarak hem dualarını alın hem de devletin 90'lı yıllarda kendi eliyle PKK'ya kazandırttığı gibi bu terörist yapının ekmeğine yağ sürüp onların tam da istediği gibi onlara taraftar oluşturmayın lütfen..



Şimdi tekrar diyorum Sayın Ağabey,Sayın Başkan lütfen şimdi"Ey!" deme sıramızı lağvetmeyin.Çağırıp dinleyin lütfen, sizi incitmek pahasına yazanları. Ya da sesiz kalın ; sizi gerçekten sevenlerin mahv edilişine, size ulaşmak için bağırırken linç edilişlerine. Böylece her gün bir seven anlasın reisin aslından habersiz olmadığını,her şeyin belki de bilinçli olduğuna ve kopsun ağlayarak umutlarından.
Sakın unutmayın ,beyaz kefeniyle yola çıkacak kadar yoluna aşık biri olduğunuz için çok sevdik sizi.


Daha iyi yarınlara insallah.