Bilen birisi olarak Bunu yazmayı VİCDANİ bir borç telakki ediyorum. Senelerce Saygın merhum Alparslan Türkeş için " Menderes'in katili " İTHAMINI yaptılar.

Özellikle 1960 ve 70 li yıllarda Yeni Asya güya nurcuları ve ayrıca kendilerini ŞERİATÇI olarak niteleyen kesimlerden bu ithamı işitiyorduk.

Meselenin DERİNLİĞİ şudur.

Türkiye 1800 yılından beri İngiliz, Fransız, Alman ve ABD vesayetinin ESİRİ olmuştur. Bu esaret 2011 yılına kadar devam etti.

O yıllarda devletimizin bünyesi yekvücut değildi. Parçalı idi. Devletin yapısında İngilizci, Fransızcı, Almancı, ABDci örgütlü PARALEL yapılar HÂKİMDİ. Kadim Türk Milli Devlet kadroları bu paralel örgütlerin VESAYETİ altında idi.

Türk Milli kadrolarının tek hedefi Türkiye'yi dış darbe ve saldırılardan korumak vatanın ve devletin bekasını tesis etmekti. Bunun için o paralel örgütlere TABİ olup ve onlara MECBUREN tahammül etmek zorunluluğunu duyuyordu. Türkiye’de ne olacağı hususunda SON sözü bu paralel yapılar söylemekte idi.

1960'lı yılların CHP genel sekreteri ve sonraları Fetulla Güleni programlayan MASON üstadı Kasım Gülek in yazışmalarından da öğrendik ki, Pentagon, daha doğrusu küresel çıfıt çete Türkiye'de darbe yapıp Menderesi ÖLDÜRMEĞE karar vermiş.

O zaman Ordu A dan Z ye, mermisinden üniformasından, eğitimine kadar PENTAGON' a BAĞLI idi. Ordu içindeki Milli kadrolar etkin değildi.. Çete darbe yapacatık. Milli askerler olayın dışında kalmaktansa olayın içinde bir yer tutmayı ve verilmesi muhtemel zararı mümkün mertebe engellemeyi yeğlediler..

İşte Merhum Türkeş ve 13 arkadaşı ihtilâli yapan milli ?! birlik ?! komitesinin içinde bu sebeple yer aldılar.

Durumun vahametini ifade etmek için size iki olayı nakledeyim. 

1. Menderes Bakanlar Kurulu toplantısı yapıyor. Odanın kapısı küüt diye açılıyor ABD büyükelçisi giriyor. Menderes'e " gel buraya " diyor. Yan odaya geçiyor Başbakan' a zılgıtı çekip gidiyor.

Bu vesayetin Menderes ile başladığını zannedenler hiçbir şey bilmiyorlar. Türkiye'de Pentagon vesayeti 1945 ikinci dünya savaşı sonunda İnönü döneminde LÖK gibi oturmuştur.

2 Merhum Türkeş anlatıyor.

" Darbeyi yaptık. Ben Başbakanlık Müsteşarı oldum. Başbakanlık binasını geziyordum. Bir odayı açmak istedim kapı kitli açılmıyor. Görevliler bana, " efendim bu ofis CİA ya ait biz müdahale edemiyoruz. " dediler.

    

Pentagon Türkeş ve  arkadaşlarından RAHATSIZ. Türkeş ve arkadaşları mümkün olduğunca Pentagondan BAĞIMSIZ hareket etmek istiyorlar.

Pentagon Merhum Türkeş ve arkadaşlarını darbeyi yapan milli ?! birlik ?! komitesinden dışarı AtTIRıyor. Türkeş Pakistan'a SÜRGÜN ediliyor.

Merhum Türkeş Genel Kurmay Başkanı Cemal Gürsel'e yazdığı ve yayınlanan mektubunda ISRARLA Menderes'in katline MANİ olunmasını istiyor.

Şimdi sorunuz şu olabilir. Madem böyle de Türkeş ve MHP’liler bunları NİÇİN açıklamadı?

Cevap, Milli Kadrolar Milletin Devlete güvenini sarsmak istemiyorlar. Bu durumu ifşa etseler Devletin bize ait olMAdığını, devletin VESAYET altında olduğunu ifşa edip halkın varlık gücünü yaralamış olacaklar. Millet bir tane yekvücut bize ait bir devletimiz olduğunu zannediyor !!

Milli kadrolar bu sebeple " kan kusup kızılcık şerbeti içtiklerini " söylemek zorunluluğu duydular.

Menderes'i İnönü'nün astırdığı da gerçek dışıdır. Bizzat Saygın Merhum Aydın Menderes"ten dinledim. Demişti ki , " Annem ile İnönü'ye babamın idamını engellenmesini istirham etmeğe gittik. Gözleri dolu dolu oldu ve ellerini çaresizce yana açarak ağlamaklı bir sesle ELİMDEN BİRŞEY    GELMİYOR dedi "

İsmet İnönü' nün 27 Mayısla ilgili Menderesler ’in ne lehinde ne de aleyhinde bir tasarrufunun olması İnönü'nün HADDİ değildi. Genel Kurmay Başkanı Cemal Gürsel'in de haddi değildi. ABD Pentagonu ne emrederse onu uygulamak zorunda olan zavallılardı. Onlar ancak MİLLETE efelenme bilirlerdi.

Durumu en iyi ifade eden söz batılı bir düşünüre aittir. Demişti ki, " Geri kalmış ülkeler kendi ordularının İŞGALİ altındadır." 15 Temmuz işgal girişimi tam da bu sözün şerh edilmesi durumudur. Durumu Yassıada mahkemesi başkanı Başol mahkemede şöyle ifade etmişti. Demişti ki, " Bizi buraya oturtan kuvvet sizin idamınızı istiyor !!"

Yargı imiş, adaletmiş pehh!!!! Sevgili okuumr ŞİMDİ bu günkü Türkiye'yi o günkü Türkiye ile KIYASLAMALISIN. Bugün, Her gün darbe çığırtkanlığı yapanların kimlerin CURUFLARI olduklarını, hele hele 15 Temmuz KIYAMının dünya siyasi tarihindeki yeri ve önemini bir daha murakabe etmelisin. Güya İslamcısı !? Güya Milliyetçisi ?! Güya Solcusu, Güya Atatürkçüsü........ ile darbe özlemi içinde kıvranan CIFITLARIN kimlerin DIŞKISI olduklarını bu gün çok daha kolay anlayabiliriz