CHP eski Genel Sekreteri ve Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen'in MİT TIR'larıyla ilgili bulunduğu itirafların etkisi devam ederken 2018 yılında CHP PM Üyesi Eren Erdem'in de benzer itiraflarda bulunduğu ortaya çıktı. Erdem'in itiraflarına o dönem AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz sert tepki göstermişti.

4 YIL SONRA BENZER İTİRAF

Geçtiğimiz gün Mehmet Sevigen, MİT TIR'ları belgelerini Enis Berberoğlu'na CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bizzat verdiğini itiraf etti. 2018 yılında da CHP PM üyesi Eren Erdem, MİT TIR'ları belgelerini o dönem CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın kendisine verdiğini itraf etmişti.

AKİF YILMAZ: ERDOĞAN'I DEVİRMEK İÇİN FETÖ İLE İŞBİRLİĞİ YAPTILAR

O dönem Erdem'in itirafına AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, ''CHP Milletvekili Eren Erdem’in itirafları, CHP’nin mevcut yönetiminin nasıl bir ihanetin içinde olduğunu gözler önüne seriyor. CHP’li kardeşim bu ihaneti gör artık! Enis Berberoğlu konuşacak dediler, Kılıçdaroğlu 500 km yol yürümek zorunda kaldı. Demokrasi ve adalet hikayeydi.  Onu kurtaramadığını gören Eren Erdem, bizzat içinde olduğu FETÖ-CHP Yönetimi arasındaki Vatana ihanet işbirliğini deşifre etti: “Zaman gazetesinin önüne genel başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu'nun, Enis Berberoğlu'na verdiği talimatla gittik. MİT TIR'ları davası hususunda yaşanan hadise. Yarın biz bunu savcılara da söyleyeceğiz. Bu tutanakları ben genel başkan yardımcımız Bülent Tezcan'dan temin ederek tweet'ler attım." Bu itiraflar CHP yönetiminin “Erdoğan’ı Devirmek” için, FETÖ ile işbirliğinde hareket ederek Ülkemizi ateşe atmaktan çekinmeyecek kadar gözlerinin karardığını gösteriyor. Kılıçdaroğlu’nun bu seçimlerde de, FETÖ destekli Hülle Partisine 20 Vekil kiralaması da Fetö’ye olan kaset diyetini ödemeye devam ettiğini gösteriyor.'' ifadelerini kullanmıştı.
Allah, CHP üst yönetiminin hırs ve şerrinden bu ülkeyi korusun!