Gündem

5 Bin TL'lik ikramiye için gözler Resmi Gazete'de

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan 5 bin liralık ikramiye ve 2024 asgari ücret zammına ilişkin iki açıklama geldi. Bakan Işıkhan asgari ücrete ilişkin çalışmaların devam ettiğini dile getirirken, çalışan emekliye 5 bin liralık ikramiye ödemesi ile ilgili ise bakanlık olarak da çalışmaları hazırladıklarını kararın Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından ödemelerin başlayacağını açıkladı.

Abone Ol

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan çalışan emeklilere yapılacak 5 bin liralık ikramiye ile 2024 asgari ücret zammına ilişkin iki önemli açıklama geldi.

Bakan Işıkhan, çalışan emekliye 5 bin liralık ikramiye ödemesi ile ilgili; ''Bakanlık olarak da çalışmalarımızı hazırladık, resmi gazeteye çıkar çıkmaz. En kısa sürede, biz hazırlıklarımızı yaptık.'' dedi:
 

Bakan Işıkhan asgari ücret görüşmelerine ilişkin ise, ''Şuan paylaşacak bir şeyimiz yok çünkü o zaman Asgari Ücret Tespit Komisyonumuza haksızlık etmiş oluruz. Çalışıyorlar. Geldiği zaman da biz 3 taraf olarak yan yana geleceğiz, kararı verip, açıklayacağız.'' dedi.

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }