'Aşılanmamış kişiler havayı kirletiyor', 'Aşısızsan benimle çay ve kahve içemezsin' gibi söylemleriyle gündeme gelen Prof. Dr. Esin Davutoğlu, aşı karşıtları tarafından tehdit edildiğini söyledi. Konuya ilişkin 5gvirüsnews, Abdurrahman Dilipak ve Muammer Karabulut imzalı bir açıklama metni yayımladı.

Tehdit etmek maksadıyla ofisinin önüne 2 adet dana dili bırakıldığını söyleyen Davutoğlu aşı karşıtları tarafından tehdite edildiğini öne sürerek, "Uzun süredir AŞI KARŞITI, PLANDEMİKÇİ hesaplardan tehdit alıyor ve suç duyurularında bulunuyorum." ifadelerini kullandı.

5gvirusnews-platformu, Davutoğlu'nun paylaşımını ve yaşadıklarını "Pandemiye plandemi diyenlere karşı  yapılacak olan bir provokasyonun habercisi" olarak değerlendirdi.

5gvirusnews'in söz konusu açıklaması:

“AŞI” PROVOKASYONU BAŞLADI!

UYARIMIZ, BU MİLLİ GÜVENLİK SORUDUR!

Bu filmi Türkiye onlarca kez seyretti…

Prof. Dr. Esin Davutoğlu’nun paylaşımı ve yaşadıkları;

Pandemiye plandemi diyenlere karşı önümüzdeki günlerde en ağır şekilde yapılacak olan bir provokasyonun habercisidir.

Davutoğlu’nun, AŞI KARŞITI nın adım adım beni öldürme girişimi”  diye başlayan hezeyanı;  küresel sapkınların geleceklerini bağladıkları ve “AŞI” diye piyasaya sürdükleri mRNA teknolojilerinin üstünü örtmek, ayrıştırmak için peydahladıkları saldırı sloganı olan, AŞI KARŞITI “ üzerine kurulmuştur.

Türkiye’de “AŞI KARŞITLIĞI” olarak algılatılmak istenen bu süreç,  İstanbul’da iptal edilen bir toplantının ardında bir kafede başlatılmıştır. O gün yaptığımız uyarı, ne yazık ki plandemi karşıtı diye piyasa sürülen bazı kişiler tarafından desteklenmiş, oyuna gelmiş ve nihayet  Davutoğlu’nun yaşadıkları hadisenin malzemesi olmuştur.  

Platform olarak ısrarla “AŞI KARŞITI” değiliz, teknolojik mRNA sıvılarına karşıyız söylemimizin nedeni budur.

Türkiye’deki siyasi cinayetler, darbeler, adı Ergenekon ile anılan tertiplerin hepsi aynı anlayışın ürünüdür.

Bu oyunu plandemi gibi çok daha önce gördük ve gerekli açıklamaları yaptık. Yine uyarıyoruz, “AŞI KARŞIT” diye insanları karşı karşıya getirecekler ve susturacaklar. Hedefleri salgın hastalık bahanesi ile mRNA sıvılarını kullanarak direkt  İNSAN vücuduna hakim olmaktır..

 “AŞI KARŞITI” değiliz, Davutoğlu’na yapılan “iğrenç” eylemi de provokatif buluyoruz.  

Saygılarımızla

Abdurrahman DİLİPAK   Muammer KARABULUT