Dünya

ABD basınından dikkat çeken Biden yazısı: Köşeye sıkıştırılmış bir fare gibi

Abone Ol

Açıklamaları ve garip hareketleriyle dikkat çeken ABD eski Başkanı Donald Trump’ın evinde gizli belgeler çıktığı için sorumsuzlukla suçlayan Joe Biden’ın da başı aynı dertten muzdarip.

Evinde ve ofisinde adeta gizli belgeler fışkıran Biden, dünyanın gündemine bomba gibi düşmüştü. Eleştirilerin hedefinde olan Biden'ın başkan yardımcılığı döneminden kalma yeni bir dizi gizli belgenin daha orata çıkmasının yankıları devam ederken New York Post'tan dikkat çeken bir yazı yayınlandı.

'JOE BIDEN PANİKLİYOR'
Haberi ilk manşetinden veren gazete, yaşananları 'Panik vakti' başlığı ile yayınladı. Gazete manşetinde 'Joe Biden panikliyor' ifadelerine yer verdi. 

"KÖŞEYE SIKIŞTIRILMIŞ BİR FARE GİBİ"
'Biden'ın Başsavcısı Merrick Garland, Biden'ı soruşturması için özel bir yetkili atama cüretinde bulundu' denilen haberde Biden'ın içine düştüğü durum için şu ifadelere yer verdildi;

'Biden geçen hafta Kaliforniya'da köşeye sıkıştırılmış bir fare gibi göründü. Beyaz Saray'daki panik havası ülkenin bir numaralı gündem maddesi olmaya devam edereken Biden'ın en yakınındaki isim için karar verildi."

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }