Canlı yayında dünyada kaosa neden olan koronavirüsle ilgili açıklamalarda bulunan Abdullah Çiftçi, bu durumun birileri tarafından tezgahlandığını iddia etti.

İşte Abdullah Çiftçi'nin açıklamaları:

Çıkartılan gürültünün boyutuna bakarsak bazı soruları sormamız gerikiyor. Virüs ilk çıktığında ABD'nin Çin'e saldırısı olarak yorumlandı. ABD atom bombasını daha önce yaptığı için Japonya'ya atom bombası attı. Biyolojik silah olsaydı kullanırdı.

Virüsün ilk çıktığı günlerde bu virüsün ABD'yi de vuracağını söylemiştim. Bu virüsü çıkaranlar İran, Çin ve İtalya'yı vurdu. Kasıtlı olarak planlanmıştır. Benimki bir varsayım, bu üç ülke bilinçli olarak algı olarak vuruldu. Dünya bir kez daha alt olunca para el değiştirecek. 21. yüzyıl dijital dünyasında birileri bir rol mü biçiyor. Yeryüzünde organize bir akıl var. Üst akıl iyi işler yapar. 21. yüzyıl dijital dünyası, 20. yüzyıl kavramlarıyla açıklanamaz. Dünya için toprak neyse Blockchain dijital dünya için öyledir. Bunlar düzen değiştiren organizasyonlar. Macron yaşlıları ziyaret etmeyin diyor. Kum kenti Şia'nın başkentidir. Tüm katolik dünyasının gözü Papa'dadır. Yeni bir dünyaya giriyoruz. Ben bunu yeni bir Nuh Tufanı olarak adlandırıyorum. 20. yüzyılda alışkanlıklar değiştiriliyor. Her şey dijital dünyaya eğitim bile geçiyor. 2016 yılında bunun yollarının yapıldığını söylemiştim. Dünya Sağlık Örgütü elektronik para kullanın diyor. Doların yerine rezerv olan para çıkacak. Virüs en ünlü en gözde isimlerde çıkıyor. Dünyadaki paranın yüzde 85'i bir grubun elindedir. Bitcoin ile terör finanse edildi ve para kaçırıldı.

Koronavirüsü çiple tedavi edecekler

Bir simülasyon yapıldı Bill Gates ve Rockefeller tarafından yapıldı. Bill Gates biyometrik çip icat edip virüsleri tespit edip insanlara entegre etmek istiyor. Bu biyometrik çipin insanları koruyacağını Dünya Sağlık Örgütü'nün açıklayacağını düşünüyorum. İnsanları dijital çip ile tedavi edeceklerine inanıyorum.

 İnsanlara biyometrik çip takmanın en kolay yolu bir virüs yaymaktır

Hedef tam kontrol 21. yüzyıl zihin işgali çağıdır. FETÖ bu grubun bir alt dalıdır. ABD dolarındaki işarete bakın resmen düzen tamamlanacaktır diyor. İnsanlara biyometrik çip takmanın en kolay yolu bir virüs yaymaktır. Fed zaten kripto paranın yayılmasını istiyor. Blockchain dünyanın noteri olarak 2 yıl içinde bütün dünyada kabul edilecek.