Türkiye'nin gündem belirleyen programı Derin Gerçekler'de açıklamalarda bulunan gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak, ''AKP'nin papatyaları'' başlıklı yazısı nedeniyle kendisine dava açan AK Partililere tepki gösterdi.

AFFETMEYECEĞİN ONLARI, KARŞILIĞINI GÖRECEKLER

''Ben alıştım'' diyen Dilipak, ''Ama affetmeyeceğim onları. Ta ki başka birine yapmayacaklarına söz verene kadar, özür dileyene kadar. Özür dileyene kadar. Bunun bir de ahireti var. Ben böyle bir üzüntüyü çok yaşadım. Biraz bağışıklığım var. Ama hanımım çok üzüldü. Çünkü beraber çalıştıkları insanlar, 'Dilipak ne dedi böyle' diyerek arayıp sormadılar bile. Onların çoğu o meydanlarda yokken, benim hanımım sokaklardaydı. Benim ağzımdan da argo sözü hiç kimse duymamıştır. Sadece soyadım Dilipak değil... Bana bu iftirayı atanlar ahirette de hesap verecekler. Kendi ağızlarını düzeltsinler. 'Zorla imzalatıldı' diyenler de kimin emrini kimin emrinin önüne koyduklarını iyi düşünsünler. Bana iftira ettiler. Onun için karşılığını da görecekler.'' ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

''AKP'nin papatyaları'' başlıklı yazıda, ''AK Parti içindeki AKP’liler, FETÖ’nün zihniyet ikizi gibi davranıyorlar. Hem uluslararası fonlarla destekleniyorlar hem de kamu fonlarını kullanıyorlar. Malum “Yeşil Sermaye” de bunlara sponsor olabiliyor. Koç kadar, Sabancı kadar, Eczacıbaşı kadar bizim “Yeşil sermaye” davasına sadakat gösterip, bu fahişelere ve onların türevlerine karşı seslerini yükseltebilecekler mi? Konfeksiyoncu, gıda zinciri, finans kuruluşu, ses ver Türkiye! Ne bekliyorsunuz!'' ifadeleri yer almış ve Dilipak 'fahişe' ifadesini kendilerini 'fahişe' olarak tanımlayan eşcinsel yapılanmalar için kullandığını defalarca belirtmişti. Ama AK Partililer buradaki 'fahişe' ifadesini üzerlerine alarak Dilipak hakkında 500 bin TL'lik tazminat davası açmıştı.