İstenmeyen kıl ve tüylerden kurtulmak için uygulanan çeşitli yöntemlerin neredeyse hepsi acılı ve zahmetlidir. Bu yöntemler, acılı olmalarının yanı sıra sadece geçici bir döneme çözüm olabilmektedirler. Fakat Lazer epilasyon yöntemleri kalıcı sonuçlara sahip olmaları ile ağda, jilet gibi geçici yöntemlerden ayrılmaktadır. Buz Lazer ise, hem kalıcı ve etkili sonuçlara sahip olması hem de vaat ettiği tedaviyi olabilecek en acısız şekilde gerçekleştirmesi ile istenmeyen tüylerin tedavisinde gelinebilecek son nokta olmayı başarmış bir yöntemdir. Lazer epilasyon merkezleri de Buz Lazer sistemini tercih ederek olabilecek en başarılı sonuçları alabilmektedir.

Buz Lazer, sahip olduğu patentli Ice Teknolojisi ile cilt yüzeyini -3 dereceye kadar soğutarak seanslar sırasında kişilerin acı hissetmesine engel olmaktadır. Tedavi başlığı, patentli bir uygulama tekniği ile adeta ütü yapar gibi cilt üzerinde sürekli olarak ettirilir. Kılları kademeli olarak ısıtan bu uygulama tekniği ve gelişmiş soğutma sistemi (Ice Teknolojisi) ile lazer epilasyon uygulamaları neredeyse tamamen ağrısız bir şekilde gerçekleşmektedir.

Buz Lazer, Soprano Ice Platinum ve Soprano Ice Titanium modellerinin Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG dalga boylarını tek bir sistemde birleştirmesi ile oluşmuş gelişmiş bir lazer epilasyon yöntemidir. Buz Lazer epilasyon uygulamaları esnasında kıl kökleri hedef alınır. Her Buz Lazer epilasyon seansında kıl kökleri bir miktar tahrip edilmekte ve incelmektedir. Tüm seansların sonunda yeterince hasar gören kıl köklerinde bir daha kıl uzaması gözlenmez. 

buz lazer cihazı
 
Buz Lazer Güneş Lekesine Neden Olur Mu?

Buz Lazer FDA onaylı güvenilir bir sistemdir. Buz Lazer sahip olduğu ütüleme tekniği ve gelişmiş soğutma sistemi olan, Ice Teknolojisi ile oluşabilecek herhangi bir yan etki riskini minimuma indirmektedir. Buz Lazer epilasyonun en büyük avantajlarından biri her mevsimde, özellikle yaz aylarında da yapılabiliyor olmasıdır. Buz lazer seansından sonra güneş lekesi oluşumunu önlemek adına, 1 hafta önce ve seanstan 1 hafta sonra güneş ile birebir temastan kaçınmanız yeterli olacaktır.
Ayrıca Buz Lazer epilasyon seanslarından sonra mutlaka SPF 30 veya SPF 50 güneş koruyucu kullanmanız gereklidir. Seanslardan sonra güneş koruyucu kreminizi kullandığınız takdirde Buz Lazer Epilasyon güneş lekesi oluşmasına neden olmaz ve mevcut güneş lekelerini arttırmaz.

soprano titaium

Buz Lazer Epilasyon Seans Fiyatları 

Buz Lazer ve tüm lazer epilasyon uygulamalarında seans fiyatları, kişinin kıl yoğunluğuna, cilt yapısına, kıl yapısına ve uygulama yapılacak alanların sayısı gibi faktörlere bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Buz Lazer epilasyon uygulamalarını profesyonel ekipler ve FDA onayına sahip ve Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine tıbbi cihaz olarak kayıtlı olan  makinelerin kullanıldığı tüm Türkiye genelinde bulunan merkezlere www.buzlazer.com linkinden ulaşabilir ve detaylı fiyat bilgisi alabilirsiniz.