Twitter adresi üzerinden paylaşımlarda bulunan Efe HarmancıoğluAdrenochrom hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Söz konusu açıklamalarda Adrenochrom'un nerede ve nasıl üretildiğinden bahsederek, üretenlerin neden yakalanmadığını ortaya koyan ifadeler yer aldı.

EPSTEİN İNTİHAR MI ETTİ YOKSA KAÇIRILDI MI?

''1930'da bilim insanlarının, şeytanın içeceğini (Adrenochrom) keşfetmesiyle başladı. Bu buluş günümüze kadar yüzbinlerce çocuğun canına mâl oldu ve henüz durmuş değil.'' diyen Harmancıooğlu, ''Adrenochrom üreticisi/satıcısı olduğu iddia edilen Jeffrey Epstein isimli milyarderden bahsedeyim size.. Bu yardım uçağı kendisine ait. Uçağın adı: Lolita expres Yardım etmek için ne ilginç bir isim öyle değil mi? İçinde 726 ünlü/zengin seyahat etti. Kullanım amacı yakın zamana kadar "kıtalar arası insani yardım uçağı." Olarak biliniyordu. Ta ki Epstein adası baskınıyla hersey ortaya çıkana kadar. Ada üzerinde 86 ülkeden getirilmiş çocuk bulundu. Sonunda nihayet neler olduğu soruşturulacaktı ve herşey ortaya çıkacaktı. Tabi Epstein, duruşmasına bir hafta kala intihar etmeseydi. Ya da ettirilmeseydi mi demeliydim? Epstein'in yarım saatte bir kontrol edilmesi gerekiyordu, Fakat gardiyanlar kontrol etmeyi unutmuştu. Hücrede bulunan kamera kayıtlarından intihar görüntüsüne bakılacaktı. Fakat kayıtlar yanlışlıkla silinmişti! Üstelik hastaneye görünen kişinin başkası olduğu, Epstein'in ölmediği de iddia ediliyor.'' ifadelerini kullandı.

''-Neden kimsenin olmadığı ıssız bir adada yaşıyordu?

-Sadece taciz mi vardı?

-Çocuklar nasıl kaçırılıyordu?

-Adaya kaçırılan yüzlerce çocuğa ne oldu?

-Adren0-chr0m ile bağı neydi?

O gün bütün soruların cevapları da onunla birlikte sözde intihar etmişti.'' sorularını yönelten Harmancıoğlu, ''Sonuç olarak çocuk kaçırma olarak başlayan operasyonlar, Kayıtlara; İstismar ve taciz olarak girdi. 2 gardiyan ihmalle suçlanıp konu kapatıldı. İşte herşey onlar için bukadar basit. Size 726 ünlü/zenginden (içinde Türk olan da var) sadece 4'ünü söylüyorum. Yapabileceklerini siz hesaplayın. Kraliçe 2. Elizabetin oğlu prens Andrew, Bill Clinton, Trump ve Prens Selman... Peki bunları anlatan kimse yok mu? Elbette ki var! Size, bir bölümünde adren0-chr0m'u anlatan Simpsons çizgi dizisinden kesit payaşacağım. Masada pizza yiyen (PİZZAGATE) Barack Obama ve arkadaşları var. Videonun 49. Saniyesine tekrar baktığınızda. Kayıp broşüründeki çocukların derilerinin yüzülmüş olduğunu ve şapkadan çıkan BEYAZ TAVŞAN'ı yani fışkıran kanı göreceksiniz. Oyuncaklar arasındaki futbol topu bize birşeyler anlatıyor sanki. Bu beyaz tavşan olabilir mi?'' ifadelerini kullandı.

BU UYUŞTURUCUYU ŞİMDİYE KADAR KİMSE YALANLAYAMADI

''Bu uyuşturucuyu şu ana kadar yalanlayan kimsenin çıkmadı. Ki yalanlayan olursa aşağıdaki görselleri de açıklaması gerekecek.'' diyen Harmancıoğlu, ''Bu variller, yasal olarak üretilmiş Adren0-chr0m'dur. Medyada sıkça görebilirsiniz. Bunu gösteren etkileşim meraklısı komplo teoricilerine inanmayın ve telaşa kapılmayın. Bunlar yasal ve sorun yok. Ama size telaşa kapılmanız gereken bir fotoğraf paylaşıyorum. Diplerden getirdiğim bu illegal fotoğrafı Arşivlerinize alın, çünkü hesap tekrar kapanabilir. Üzerinde Adren0-chrom kid (çocuk) yazan ve ekin edildiği çocuğun özelliklerinin yazıldığı kan torbası. ünyada sadece 5 ayda 375.000 çocuk kaboldu. Türkiye güvende mi? Epstein'in adasındaki çocukların 8'i Türki ülkelerden getirilmişti ve bu şans eseri denk gelip öğrendiğimiz. Kim bilir belki de niceleri var.'' ifadelerini kullandı.

HaberVakti