Trabzonspor'un şampiyonluğundaki başrol oyuncularından Uğurcan Çakır'ın transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Takımına iyi bir rakam kazandırarak Avrupa'ya gitmeyi hedefleyen Uğurcan Çakır'la ilgili Ahmet Ağaoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar geldi.

UĞURCAN MURADINA ERİYOR

İngiltere Premier Lig hayali kuran ve başta Newcastle United olmak üzere İngiltere'den talipleri olan Uğurcan Çakır, adım adım transferine yaklaşıyor. Sezon boyunca "önce şampiyonluk sonra transfer" stratejisiyle hareket eden Uğurcan Çakır, muradına ermek üzere.

"KAPTANA YAKIŞAN İFADELER"

Sabah'a konuşan Ahmet Ağaoğlu, Uğurcan Çakır transferiyle ilgili çok konuşulacak ifadeler sarf etti. Uğurcan Çakır'ın "İyi bir teklif halinde ayrılmak isterim" sözlerinin hatırlatıldığı Ahmet Ağaoğlu, "Uğurcan'ın bu ifadeleri aslında bir kaptana yakışan ifadeler. Burada sadece kendi çıkarını ön planda tutmayıp kulübün dengelerini de çok iyi biliyor" dedi.

"HAYIRLI OLSUN" SÖZLERİ

Sözlerinin devamında Uğurcan Çakır transferinin son durumuna değinen Ahmet Ağaoğlu, bir şey söylemek için henüz erken olduğunu belirtti. Ağaoğlu'nun Uğurcan Çakır için "Hayırlı olsun" sözleri dikkat çekti.

3 FUTBOLCUYLA ANLAŞMA

Öte yandan Ahmet Ağaoğlu, Abdullah Avcı'nın talebi doğrultusunda 3 futbolcuyla anlaşma noktasına geldiklerini de belirtti.