'AKP'nin papatyaları' başlıklı yazısıyla dikkatleri üzerine çeken Abdurraman Dilipak hakkında AK Parti, 500 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ'NE KARŞI NET DURUŞ

İstanbul Sözleşmesi'ne karşı koyduğu net tavrıyla öne çıkan Dilapak, AK Parti içindeki Akepelileri eleştirerek partinin kurucu aklına vurguda bulundu. Sözleşmenin aile kurumunu derinden sarstığı ve yıkıma uğrattığını belirten Dilipak, eşcinsel akımların da önünü açan sözleşme hakkında net ifadeler kullanmıştı. 

AK PARTİLİLERDEN HAKARET İDDİASI

Söz konusu yazıdaki ''AK Parti içindeki AKP’liler, FETÖ’nün zihniyet ikizi gibi davranıyorlar. Hem uluslararası fonlarla destekleniyorlar hem de kamu fonlarını kullanıyorlar. Malum “Yeşil Sermaye” de bunlara sponsor olabiliyor. Koç kadar, Sabancı kadar, Eczacıbaşı kadar bizim “Yeşil sermaye” davasına sadakat gösterip, bu fahişelere ve onların türevlerine karşı seslerini yükseltebilecekler mi? Konfeksiyoncu, gıda zinciri, finans kuruluşu, ses ver Türkiye! Ne bekliyorsunuz!'' ifadeleri gerekçe gösteren AK Partili yöneticiler kendilerine hakaret edildiğini iddia ederek Dilipak'a karşı harekete geçmişti.

Habervakti