Türkiye, güne döviz kurundaki hareketlilik ile başladı. Rekor üstüne rekor kıran dolar, 13.54 seviyesini gördü.

Kurdaki haraketliliğe dair TCMB, "Döviz piyasalarında gerçekçi olmayan ve iktisadi temellerden tamamen uzak, sağlıksız fiyat oluşumları gözlemlenmektedir." açıklamalarında bulunarak vatandaşı uyardı.

"Daha önce denenen ve başarılı olmayan operasyonlar"

Döviz kurundaki hareketlilik üzerine sosyal medya hesabından açıklamlarda bulunan  AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "Finansal krizlerle, ekonomik manipülasyonlarla Türkiye’yi dize getirmeye çalışmak, daha önce denenen ve başarılı olmayan operasyonlardır." ifadelerini kullandı.

"Aziz milletimizin iradesi, bu operasyonların üstündedir"

Milli iradeye vurgu yapan Kabaktepe, "Aziz milletimizin iradesi, bu operasyonların üstündedir. Kısa süreli dalgalanmalarla oluşturulmaya çalışılan panik havası, bu kutlu yürüyüşün önünde çok cılız birer teşebbüsten öteye geçemeyecek." dedi.

"Dünyanın mihveri olan bir ülke için, mücadele bitmez"

"Kısa süreli dalgalanmalarla oluşturulmaya çalışılan panik havası, bu kutlu yürüyüşün önünde çok cılız birer teşebbüsten öteye geçemeyecek. Bir operasyonun gölgesiyle "ülkeyi karanlık sardı" diyenlere seherimizin aydınlığı ile cevap vereceğiz..." diyen Kabaktepe, Cumhur İttifakı'nın Türkiye'yi güçlü ve bağımsız bir şekilde yarınlara taşıyacağını söyledi.