Bugünlerde ülkemiz sınırları içerisinde yaşanan travmaları iyi anlamak için son dönemlerde yaşananlara dikkatlice bakmak gerekir. Kuzey Afrika ülkelerinden başlayarak diğer İslam coğrafyasındaki siyasi depremler ve fay hatları sürekli ilerlemektedir. Türkiye bunun dışında asla kalamaz.

ABD'nin hedefinde petroller var. Buna ulaşmak için Ortadoğu yeniden dizayn edilmelidir. Türkiye dahil Ortadoğu haritası yeniden cizilmeli , Ortadoğu ülkeleri ve Türkiye parçalanmalı eyaletlere bölünmelidir.

Bu özet bilgilerden sonra dönelim gündemdeki olaylara.

Yaşanan  Orman Yangınlarını doğal yollarla açıklamak çok daha büyük bir felaket olur. Son yaşanan orman yangınları asla doğal yoldan çıkmamıştır. Açıkça bir Sabotaj olduğu çok bellidir. Bu sabotajın görünen kısmını  kendilerine Ateşin Çocukları diyen bir grup üstlenmiş olsada asıl ateş ile oynayanlara bakmak elzemdir. Çünkü ciddi bir istihbarat ve lojistik destek olmadan bu kadar etkin olmak mümkün değildir. Arka planda  Yunanistan İstihbaratı ‘’NIS’’ vardır ve bu  aşikardır.  NATO uçak vermezken Yunanistan'ın yardım teklifi devlet yönetimince reddedilmiştir. Türkiye'nin bölgedeki varlığı ciddi manada rahatsızlık  veriyor. Tarih  benzer olaylara  defaten tanıklık etmiştir. İçeride huzursuzluk çıkarmak ,kaotik bir ortam oluşturmak ve Türkiye'yi güvensiz bir ülke olarak göstermek. Kendilerine  Ateşin çocukları adını veren soyu meçhul  piyon yapılar ile olay farklı taraflara çekilmektedir. Kürt- Türk çatışması....

 Orman yangınları ve Konya'da iki aile arasında vuku bulan olay...

Birlik ve beraberlik duygusu ile hareket etme zamanıdır tamda.

Büyüyen Türkiye kavramı birilerinin ekmeğine engel  bir duruma dönüşmeye başladı. Yakın zamanda ki gelişmelere baktığımızda hemen anlaşılır bir durum olduğu açık ve net.

Özellikle son dönemde Yunanistan, Türkiye’nin Ege ve Akdeniz’deki çalışmalarından ve sondaj ile ilgili projelerden son derece rahatsız. Maraş ile ilgili devletin açık ve net tutumu başta olmak üzere  Kıbrıs politikası ise bu rahatsızlığı daha ileri bir boyuta taşıdı.   Tatbikat adı altında Dedeağaç’a asker ve ağır silahlar zırhlı birliklerin konuşlanmaya başlanması sıradan bir olay değildir.! Türkiye dört koldan kuşatılmaya çalışılıyor. Sistemli bir şekilde Türkiye’nin sinir uçları ile oynamaya çalışmaktadır.

 Flim Vizyona Sokuldu.!

Ekonomik kriz var, gece  müzik yerleri kapatılıyor çünkü milletin yaşam tarzına müdahale ediliyor bütün bunlardan dolayı  millet isyana yönelmek üzere haberleri,

Orman yangınları, Konya'da yaşanan olayın dramatize edilmeye çalışılması....

Bütün bu hadiseler ekseninde içerideki huzursuz ortamı daha da arttırmak ve istenilen psikolojik savaş için zemin hazırlamak amacıyla  planlandı. Türkiye’ye iki yönlü gözdağı vermek isteyen bu hainler korosu,  bir iç ayaklanma için kolları sıvamış durumda.

 Orman yangınları ile birlikte  halkı kin ve nefret ile tahrik edici bazı eylemlerin de hazırlığı içindeler. Hücreler bunun için aktif edilmiş durumdalar. Çok dikkatli olmalıyız. Toplumun sinir uçları ile oynayıp Türkiye’yi içe kapatmak isteyenlere karşı uyanık olmalıyız.

Türkiye’ye karşı operasyon çekenlere en kısa zamanda gereken cevaplar eminim ki verilecektir. Bir kez daha Yunanistan İstihbaratı ‘’NIS’’ konusunda çok dikkatli olmalıyız. Tüm bu gayri nizami harp planlarının başında onlar var.

 Yunan Oyunu?

Paris Barış Konferansı sırasında  Yunanistan adına konuşan;

Venizelos;Arnavutluk ile ilgili  burası Yunanistan'a aittir ve halk Yunanistan'a bağlanmak istiyor şeklinde bir söylemde bulunmuş, şaşırtıcı olsa da itlaf devletleri temsilcileri arasında bu söylem kabul görmüştür.  Arnavutluğa bu olayı yerinde görmek için bir heyet göndermeye karar verirler. Venizelos  kendi adamlarını hemen harekete geçirir ve heyetin gezeceği sokaklardaki evler klasik yunan evleri tarzinda beyaza boyanır.  Yunanistan'da Arnavutluğ'a bazi çocuk korolari gönderilir ve çocuklar sokaklara salınıp Yunanca şarkılar söyler, danslar ederler. Yunan kıyafetleri giyen insanlar sokakları doldurur ,güçsüz ve kimsenin dinlemediği Arnavutluk ise hic bir sey yapamamaktadır.Heyetin ne zaman gelip nereye gideceğini bile bilmemektedirler.

Benzer bir olay  İstanbul işgal altındayken gerçekleşmiştir. Sağa- sola Venizelos'un posterlerini de asmışlar ve Yunan sehri Constantinople'a hoşgeldiniz benzeri şeyler yazmışlardır. İşte Yunan oyunu diye tabir edilen şey budur.

Yunan oyunu bu sefer kendi halkları tarafından değil satılmış alçaklar tarafında Vizyona sokulmaktadır.

Taşeron örgütlerin varlık sebebi iç karışıklık. 

Dikkat.!

Bir tarafta sosyal medyada  Konya'da Kürt bir aile katledildi şeklinde yayılan mesajlar, diğer tarafta orman yangınları kurt kökenli birileri tarafından çıkarıldı mesajları.. Bu oyunu anlamak için

Profesör olmaya gerek mi var?

Hiç bir Konyalı kardeş dediğinin evine canice saldıracak kadar vahşi olmamıştır,hiç bir Kürt bireyde can olan nefes olan ormanlara saldırıp kendi yurdunu harap edecek kadar terörist değildir. Hadsiz bir sarhoşun, satılmış birkaç kişinin olmayan varlıkları üzerinden oyuna gelmek en azından onlar kadar alcalmış olmak demektir.

İstihbaratımız bu noktada gerekli kişileri yakaladığında, bu karanlık ilişki ağları daha iyi anlaşılacaktır.

Yaşasın tam bağımsız Türkiye.