Göçmen meselesinin kaynağına inen ve bu mesele üzerinden nasıl siyasi rant devşirildiğini ortaya koyan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, tespitlerini ve çözüm önerilierini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Twitter hesabından yaptığı flood paylaşımda Yılmaz, Vahşi sömürgeci Batı'ya eleştiriler getirirken, Türkiye'nin her konuda olduğu gibi mağdur edilmeye çalışıldığını vurguladı. BM Uluslarası Göç Örgütü'nün 2022 göç raporunu paylaşan Yılmaz, ''Tablodaki ilk 10 ülkeye baktığınızda bu net olarak anlaşılır. Sadece Türkiye’nin durumu farklıdır. Müslüman ülkelerde başlatılan vesayet savaşlarının neticesinde Ülkemize gelmek zorunda kalan sığınmacı sayısıdır.'' ifadelerini kullandı.

'VAHŞİ BATININ ÜRETTİĞİ KÜRESEL BİR SORUNDUR'

''Göçmen meselesi, “Vahşi Batı”nın insanlığa karşı uyguladığı sömürü, savaş (terör), zulüm ve adaletsiz paylaşım politikalarının ürettiği küresel bir sorundur.'' diyen Yılmaz, ''Vahşi Batı’nın ürettiği “göçmen sorunu”, devam eden savaşlar, küresel sömürünün neticesi olarak yaşanan gıda ve kıtlık krizleri sebebiyle dünyada artarak devam edecektir. Başta ABD olmak üzere tüm Avrupa ülkelerinde “Göçmenler” meselesi, siyasetin en kullanışlı malzemelerinden biri haline dönüşmüştür. Trump ve Le Pen örneğinde olduğu gibi. Vahşi Batı, iliğine kadar kanını ve emeğini sömürdüğü, yerinden yurdundan edip çatılarını başlarına yıktığı bu insanları yok sayamaz. Sömürünün bedelini ödemeye mahkumdur.'' ifadelerini kullandı.

2022 ülkelere göre göçmen sayısı

DÜNYADA EN ÇOK GÖÇMEN BARINDIRAN 12. ÜLKEYİZ

BM Uluslarası Göç Örgütü'nün 2022 göç raporunu paylaşan Yılmaz, ''Tablodaki ilk 10 ülkeye baktığınızda bu net olarak anlaşılır. Sadece Türkiye’nin durumu farklıdır. Müslüman ülkelerde başlatılan vesayet savaşlarının neticesinde Ülkemize gelmek zorunda kalan sığınmacı sayısıdır.'' ifadelerini kullandı.

'500 BİN SURİYELİ DÖNDÜ, SIRA BİR MİLYON SURİYELİDE'

Açıklamalarına Türkiye'deki göçmen sorununa ilişkin yürütülen çözüm faaliyetlerini de değinen Yılmaz, ''Türkiye’mize gelince; katliamlardan kaçan kadın, çoluk çocuk komşularımıza sığınak olduk. İnsani ve İslami görevimizi yerine getirdik. Vahşi Batı’nın taşeronları terör örgütlerinden Kuzey Suriye’yi temizledik. Şimdi dönüş süreci başlamıştır. İlk etapta 500.000 Suriyeli yurtlarına döndü. 1.000.000 Suriyeli için dönüş süreci devam ediyor. Aşama aşama hepsi vatanlarına geri dönecektir. Bu konuda hükümetimizin politikası nettir.  Bu konuyu istismar edip, istila yaygarası ile insanımızı tahrik edenler, ateşle oynuyorlar. Her tarafımızda alevlerin yükseldiği bir dünyada, içeriye benzin dökmek... Yapmayın Allah aşkına! Zamanında ekonomik nedenlerle Almanya’ya göç etmiş 4 milyonu aşkın Türk nüfusu için yarın bir parti “istila edecekler” propagandası yapsa ne diyeceksiniz? Soydaşlarımızın evlerini ateşe verip katleden Nazi kalıntılarını onaylayacak mısınız?'' ifadelerini kullandı.

Habervakti