İYİ Parti’nin Büyük Kadın Buluşması etkinliğinde sahne alan Mustafa Sandal, konserin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

'AKŞENER'E BAKTIKÇA AYDINLANIYORUM'

Sandal sahneye davet ettiği Meral Akşener'le birlikte çekilmiş fotoğraflarına yer verdiği paylaşımında, "İki tip güneş var. Biri kozmik ortamda kafasına göre gelene geçene tutuluyor. Fazla bakmayın kör eder diyorlar... Bir de bir güneş var. Baktıkça aydınlanıyorsun Meral Ablam gibi. :) On binlerce kadının buluştuğu bu özel organizasyonda emeği geçen herkesin ellerine sağlık" ifadelerini kullandı.

BERABER ŞARKI SÖYLEYİP, DANS ETTİLER

Sandal aynı konserde "Aya Benzer" şarkısını seslendirmiş ve sahneye çıkan Akşener ile birlikte kısa bir süre dans etmişti. 

afrin harekatına destek veren ünlüler

AKŞENER, MUSTAFA SANDAL'IN DE İÇİNDE OLDUĞU İSİMLERE SELAM VERMEYECEKTİ

2018 yılındaki Afrin Harekatı'nda Türk askerine destek vermek için Hatay'a giden sanatçılara tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Meral, ''Biz iktidar olduğumuzda bu sanatçılara selam vermeyeceğiz.'' açıklamasında bulunmuştu. O dönem Afrin'de Türk askerine destek veren isimler arasında Mustafa Sandal da vardı. Aradan geçen 4 yılın ardından Akşener'in Sandal'la kucaklaşması eleştirileri de beraberinde getirdi.