Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Perşembe günü gündemi meşgul eden konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, teknik direktör Vitor Pereira ile aralarında sorun olduğu iddia edilen Mesut Özil konusuna değinerek, "Mesut Özil daha fazla oynamak istiyor, oynamaya aç. İyi bir Mesut'un neler yapacağını herkes biliyor. Oyun sistemi ile Mesut'un yaptıkları örtüşmüyor olabilir. Ancak hocamızın, Mesut'a ön yargısı yok." dedi.

"Mesut Özil, ticari işleri bir kenara koymalı"

Açıklamalarına devam eden Başkan Ali Koç, "Mesut aşık olduğu ülkesine, taptığı takımına döndü. İyi olmasını şampiyonluk kadar istiyorum. Artık işine odaklanması lazım. Ticari işleri bir kenara koyup, Fenerbahçe için yapacaklarına konsantre olmalı." ifadelerinde bulundu.

Mesut Özil rahatsız oldu

Ali Koç'un açıklamalarının ardından menajeriyle bir görüşme gerçekleştiren Mesut Özil'in Başkan'ın ifadelerinden rahatsız olduğunu belirterek, "Ben saha dışındaki etkinliğimi kaybedemem, buraya gelirken sponsorluk anlaşmalarımı belirtmiştik." şeklinde veryansın ettiği ortaya çıktı.

Ali Koç Samandıra'da

Fenerbahçe, Süper Lig’de Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlarken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç antrenmanı ziyaret etti.

Mesut Özil keyifsiz

Süper Lig’de Galatasaray ile derbi mücadelesinde karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Başkan Ali Koç ve yöneticilerin takip ettiği antrenmanda Mesut Özil'in moralsiz olduğu dikkatlerden kaçmadı.