İlahiyatçı-Yazar Ali Rıza Demircan yazdığı son köşe yazısını Mirathaber.com üzerinden okuyucusu ile buluşturdu.

Yazısında, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'nu son 2 senedir uyguladığı Covid-19 politikaları konusunda eleştiren Demircan,  'Sağlık Bakanlığı'na ve Bilim Kurulu'na hakkımı helal etmeyeceğim' dedi.

İşte Yazar Demircan'ın dikkat çeken o yazısı:

SAĞLIK BAKANLIĞINA VE BİLİM KURULUNA HAKKIMI HELAL ETMEYECEĞİM

Allah, Kendisini ve yasalarını dışlayan insanoğluna bir avuç emperyalist eliyle kurulan tezgahı onaylayınca Pandemi perdesi açıldı. Sahneye konan oyun planlanan sürede oynatıldı. Dünya da biz de figüran olduk.

Ne oldu da Covid -19, dünyanın ve bizim gündemimizden düştü? Maksat hasıl olunca Ukrayna Savaşı ile ikinci perde açıldı.

Dört defa aşı olmuş olanlar bile Covid-19’a yakalanınca aşının da emperyalist kökenli bir batı hikâyesi olduğu anlaşıldı ama bizim yan etkilerini araştırmadan aşı ithaline odaklanan Sağlık Bakanlığımız ve Bilim kurulumuz beyanlarıyla dehşet saçmaya devam ettiler.

Gerçekleri gören 20 kadar tıp kahramanı doktoruz, yapılan aşıların fayda sağlamak şöyle dursun süreç içerisinde görülecek zararlarına dikkat çektiler. Prof. Dr. Canan Karatay hanımefendi tam bir açıklıkla Covid 19’un gribin bilinen bir türü olduğunu dile getirdi.

Hakikati açıklayan gerçek bilim adamlarımız  tu kaka edilip susturuldu, aşağılandı. Ama Sağlık Bakanlığı iki yıl boyunca günlük bildirileriyle hayatımızı zehretmeye devam etti.

TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ