Yerlikaya açıklamasında; son 6 günde yasa dışı gösterilere katılan bin 418 kişinin gözaltına alındığını, halen gözaltında bulunan 478 şahsın ise bugün adli makamlara çıkartılacağını kaydetti.

Yerlikaya, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"19 Mart 2025 tarihinden itibaren yapılan yasa dışı gösterilerde bugüne kadar 1.418 şüpheli gözaltına alındı. Halen gözaltında 979 şüpheli bulunurken bugün 478 şahıs mevcutlu olarak adli makamlara çıkartılacak. Sokakları terörize etmeye kalkışanlara, milli ve manevi değerlerimize, polislerimize saldıranlara asla taviz verilmeyecektir.

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Murat Miniç görevden alındı Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Murat Miniç görevden alındı

"CUMHURBAŞKANI'NIN ANNESİNE HAKARET EDENLERİ LANETLİYORUM"
Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ın merhum annesine ve ailesine hakaret edenleri bir kez daha lanetliyorum.

Güvenlik güçlerimiz hukuktan aldığı güçle, aziz milletimizin huzur ve güvenliğini 7/24 korumaktadır, korumaya da devam edecektir".