İyi Partili Mehmet Aslan, sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu da etiketleyerek, İmamoğlu'nun Bursa ziyaretinden görüntüler paylaşarak şöyle yazdı: "Sokağın sesini görmezden gelirseniz, sandıkta da siz görmezden gelinirsiniz! Bu işin şakası yok. Aklın yolu bir" 

Ekrem İmamoğlu, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Bursa'ya gitti. Ziyaretlerine Gemlik ilçesinden başlayan İmamoğlu, esnaf ve halkla sohbet etti. Daha sonra Gemlik'in Umurbey Mahallesi'ne giden İmamoğlu, burada 3'üncü Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın anıt mezarını ziyaret etti.

Bursa'da İmamoğlu'na büyük ilgi gösterildi. İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Ongun'un gönderisini sosyal medya hesabından paylaşan İyi Partili Aslan, şu ifadeleri kullandı:

"Türk siyasi tarihinde, bir belediye başkanın gittiği her ilde, onbinlerle karşılandığının tek örneğini gösterebilir misiniz? Sokağın sesini görmezden gelirseniz, sandıkta da siz görmezden gelinirsiniz! Bu işin şakası yok. Aklın yolu bir."

AKILLARA CİHAN PAÇACI'NIN SÖZLERİ GELDİ

İYİ Partili Cihan Paçacı, bugün Habertürk yazarı Nagehan Alçı’ya CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin iki ihtimalin olduğunu belirterek, “Ya Kemal Bey bu itiraza karşı yeni bir aday önerir ya da kendisinde diretir” demişti.

İkincisinin daha olası olduğunu belirten Paçacı, “O zaman ne olur?” sorusuna, “Altılı Masa bir deklarasyon yayınlayabilir ve çoklu adayla çıkar, İYİ Parti de kendi adayını çıkarabilir. 2. tura kalanı destekleyin diyebilir” yanıtını vermişti.

 Açıklamalarının ardından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, Kurumsal İlişkiler Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.