Değerli dostlarım,
Seçim çalışmaları her geçen gün hararetini arttırırken, hükümet özellikle ekonomik durumun iyileştirilmesi konusunda ciddi çalışmalar yapıyor.

Yine terörle mücadele ve iç güvenlikle ilgili icraatları, öğrencilere yönelik düzenlemeleri, sosyal hizmetler konusundaki atılımları da sayabiliriz.

Peki muhalefet ne durumda dersek işte orada işler biraz karışık.

Seçime aylar kala henüz adayını bile belirleyememiş olan Millet İttifakı şöyle halkın gözüne dokunur bir proje bir icraat de ortaya koymuş değil .

Son günlerde hepsi birbirinden ayrı hareket eden altılı masa liderleri ne seçim öncesi çalışmalarda ne de seçim sonrası yol haritasında bir istikrar sergileyebiliyor.

Adaylık konusundan çıkıp da halka yararlı herhangi bir proje ortaya koyduklarını görmedik.
Adaylık konusu da iyice arapsaçına dönmüş durumda.

Akşener'in gönlü İmamoğlu'ndan yana gibi görünüyor bunu da çok net belli ediyor. Zira Kılıçdaroğlu'nun adaylığına seçmeninden çekinceleri nedeniyle asla sıcak bakmadığını biliyoruz. Ancak İmamoğlu'nun adaylığı da hakkında çıkan ceza kararıyla sallantıda.

Kılıçdaroğlu ise adeta altılı masada kendinden başka kimse yokmuşçasına hareket ediyor. Mitinglerinde halka "Peşimden gelin, benimle misiniz?" şeklinde konuşmalarıyla adeta "Aday ben olacağım" sinyalini veriyor ama buna ne Akşener'in rızası var ne Gelecek Partisi liderinin ne de diğerlerinin.

Davutoğlu'nun sözcüleri ise "Başbakanlık Davutoğlu'nun hakkıdır." diyerek gönüllerindeki adayı işaret ediyorlar.

Her biri birbirinden ayrı hareket eden, bu ittifak seçim yaklaştıkça daha da karışacağa benziyor.

Böyle bir durumda, kendilerinin devleti nasıl yönetecekleri de muamma tabi .
Kalın selametle!