Twitter'da paylaşılan videosuyla tüm Türkiye'nin gündemine kısa sürede oturan Atakan Kayalar hakkında ortaya atılan iddiara her geçen gün bir yenisi ekleniyor.

KİTAP MAĞAZASINDA ÇEKİLEN VİDEOYLA SOSYAL MEDYADA PATLADI

Radyo programcısı Fethi Çağıl'ın twitter adresi üzerinden Atakan Kayalar'la arasındaki diyaloğu paylaşmasının ardından, sosyal medyada söz konusu görüntüler hızla paylaşılmaya başlandı. Felsefeye ilgili olan Atakan'ın 5 ayda 250 kitap okuduğu öne sürüldü. 10 yaşındaki Atakan'ın özellikle bir yetişkin gibi konuşması insanların ilgisini çekti.

EVRİM TEORİSİNİ SAVUNUP, CUMHURBAŞKANI OLMAK İSTEDİ

Küçük yaşta bir anda Türkiye gündemine oturan Atakan'ın yaptığı açıklamalar da bir o kadar dikkat çekiciydi. Evrim Teorisi'ni destekleyen açıklamalarda bulunan Atakan, ''Maymundan ortak atadan geldik. Aslında tek hücreli yaşamdan geldik'' açıklamasında bulundu. Bugün çare bulunamayan Down Sendromu, Otizm ve Şizofreni gibi rahatsızlıkları iyeleştireceğini öne süren çocuk, eğitim sistemini çözdükten sonra adalete yön vereceğini belirtti. Çok iddialı konuşan Atakan, tek kişilik sınıfta okuyup, cumhurbaşkanı olmak istediğini vurguladı.

ATAKAN, KÜRESELCİLERİN İDEAL ÇOCUK PROFİLİ Mİ?

Atakan'ın yaptığı iddiaları açıklamalar beraberinde çok sayıda şüpheyi de getirdi. Küreselcilerin tüm dünyayı tek tipleştirip; dinleri, kültürleri ve eski medeniyetleri yıkmaya çalışmasını da akıllara getirdi. Küreselcilerin İndigo ve Kristal Çocuk çalışmalarını anımsattığı belirtilen Atakan'ın bir merkez tarafından topluma ideal çocuk olarak dayatılmaya çalışıldığı vurgusu yapıldı. 

KRİSTAL ÇOCUK TANIMIYLA BENZERLİK GÖSTERİYOR

Genel olarak son derece kendinden emin, zeki ve sanki başka dünyadan gelmiş gibi tanımlanan, bütün hastalıklara şifa olacabileceğini öne süren, kimsenin söz geçiremediği ve utanma duygusu olmayan çocuklar olarak tanımlanan Kristal Çocukların özelliklerinin büyük bir kısmı Atakan Kayalar'da görülmesinin ardından ''Atakan kristal çocuk mu'' soruları sorulmaya başlandı. 

ANNESİ: ÇOK MUTLUYUM VE GURURLUYUM

Atakan Kayalar'ın annesi Hülya Kayalar, "Şu an duygularım çok karışık. O kendini hemen ifade edebiliyor ama benim duygularım çok karışık. Bizim herhangi maddi, manevi beklentimiz yok. Sadece eğitim konusunda doğru, düzgün, sosyal arkadaşlarından koparılmadan biraz farklı eğitim alması. Cumhurbaşkanımız ve Milli Eğitim Bakanımızdan tek ricam oğlum Atakan Kayalar arkadaşlarından ayrılmadan öyle bir eğitim istiyoruz. Onun ötesinde çok mutluyum. Çok gururluyum. Maddi ve manevi her türlü mutlu. Halkımızdan istediğim bu hayatının devam ettirilmesi. Tıpkı benim yaptığım şekilde" diye konuştu.

KRİSTAL ÇOCUK NEDİR?

HaberVakti