Galatasaray'ın genç orta sahası Taylan Antalyalı'yı Serie A ekiplerinden Atalanta'nın izlemeye aldığı öğrenildi.

Fotomaç'ın haberine göre, sezon öncesi kulübe ilgi yazısı da gönderen ancak Galatasaray'ın satmayı düşünmediği Taylan Antalyalı konusunda devre arasında sıcak gelişmelerin yaşanabileceği belirtildi.

YENİDEN TEKLİF HAZIRLIĞI 

Daha önce Gaziantep FK'nın genç file bekçisi Mustafa Burak Bozan'ı da scoutlar tarafından mercek altına alan Atalanta'nın milli oyuncu için önümüzdeki günlerde Galatasaray'ın kapısını tekrar çalma hazırlığında olduğu ortaya çıktı.

GASPERINI ONAY VERDİ 

Atalanta teknik direktörü Gian Piero Gasperi'nin de Taylan'ı takımda görmek istediğini rapor ettiği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in değişilmez isimleri arasında yer alan Taylan Antalyalı bu sezon sarı-kırmızılı formayla 23 resmi mücadelede forma şansı buldu. Genç futbolcu bu süreçte A Milli Futbol Takımı'ndan da davet aldı.

SÖZLEŞMESİ 2026'DA BİTECEK 

Atalanta'nın gelişimini yakından takip ettiği Taylan Antalyalı'nın sarı-kırmızılılar ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 26 yaşındaki önliberonun güncel piyasa değeri 5 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.