Geçtiğimiz yıl çektiği videolarla suçlamalarda bulunan suç örgütü lideri Sedat Peker, sığındığı Birleşik Arap Emirlikleri’nin talimatıyla 24 Kasım’dan bu yana herhangi bir paylaşımda bulunmadı. 3 Temmuz tarihinden itibaren de video paylaşmadı.

DANIŞMANINDAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Peker’in basın danışmanı olarak bilinen Emre Olur’un sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ise kafaları karıştırdı. Olur paylaşımında “Sizler, Sn. Reis Sedat PEKER’i kendiniz gibi zannediyordunuz, en büyük hatanız da bu. Kendisini tanıyan herkes bilir! Söz verdiği zaman sonu her ne olursa olsun sözünü tutar. ‘Söz namustur…'” ifadelerine yer verdi.

BAŞKA BİR HESAPLA MI PAYLAŞIM YAPACAK?

Yaşanan bu gelişmenin ardından Twitter’da ‘Doğan Kng’ kullanıcı adıyla yapılan paylaşımın Sedat Peker tarafından yapıldığı öne sürüldü. Söz konusu paylaşımda, “Şimdiye kadar sabırla beklediniz kıymetli dostlarım, kıymetli kardeşlerim. Ben sözümden dönmem ben diz çökmem az kaldı göreceksiniz vaktimiz var. Reis Sedat Peker.” ifadeleri kullanıldı.

ÇOK SAYIDA PAYLAŞIM YAPILDI

Peker'e ait olduğu iddia edilen hesap üzerinden çok sayıda paylaşım yapılırken, Peker tarafından söylendiği öne sürülen ifadeler de paylaşıldı.