İşte Ayşe Morgül'ün yazısı:

BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE BİR DE  ADAMA BAKARİM  ADAM MI DİYE

Gündemi biten, YouTube kanalında kendini dinleyen kitleye daha ne kitleyebilirim diye düşünüp malzeme arayan ve oradan buradan bulup buluşturup ortaya çok önemli bilgileri veriyorum diye video çeken, kaçak bir fetö mensubunun son zırvaları düştü ortalığa. Cemaziyel evvelini de bildiğimiz bu şahıs, Peker videolarının sonu gelince yorum yapacak, şöhretinin devamlılığını sağlayacak yeni birine kancayı taktı.

Daha öncesinde Rize’nin ve ülkenin en önemli kurumlarından olan ÇAYKUR ve Türk çayı hakkındaki zırvalarını izlemiştim. Öyle ki Rizeli olmasam çay üretimi ve ÇAYKUR hakkında bilgim olmasa söylediklerine "Hadi canım, nasıl yani? Türk çayının sonu mu gelmiş? Artık hepimiz İngilizler gibi beş çayı içip onu da İngiltere’den mi alacağız?" diye düşünürdüm. Malum şahsın çay üretimi ve satışı hakkında hiçbir bilgisi olmadığı kulaktan dolma ve üstüne de bir sürü uydurma La Fontaine masallarına şapka çıkartacak hayallerini anlattığı videosu kitlesi hariç kimse yutmayınca internetin çöplüğüne gömüldü bile.

Peker videolarının usta analizcisini(!) Peker de kendi ağzıyla yalanlayınca meşhur kaçak mors oldu ama olsundu gene pes etmeden sığındığı ülkenin kucağından kendi ülkesi üzerinde ne kadar kötü komplo teorisi varsa dizmeye devam etti. Son olarak yıllarını davası uğruna harcamış, hiçbir zaman çizgisini bozmamış, dostuna dost, düşmanına ise şedit olan Şevki Yılmaz hocayı diline doladı. Hem de yenilir yutulur cinsten değil! Yılmaz’ın programlarını baştan sona izlerim. Her zaman hükümete dostane bir şekilde inancı çerçevesinde eleştirisini çekinmeden yapan biridir. Çünkü korkacak bir şeyi yoktur. Kaybedersek hep birlikte ülkem kaybedecek endişesi taşımaktan başka bir kaygısı yoktur. Söylediği “İktidarları mutfak getirir mutfak götürür” sözü son derece doğru bir teşhis değil midir? Patates, soğan derken vatandaşın şefkat tokadını yiyen iktidara; "Bu enflasyonu ne pahasına olursa olsun durdurun, hazinede olanları yani vatandaşın olanı vatandaşa verin" sözünü çarpıtıp, seçim kazanmak için kullanın tarzında işine geldiği gibi çeviren bu kaçağın, müfterinin  sözünü Twitter'da da bir grup, mal bulmuş mağribi gibi alıp evirip çevirip iftiralarla tt listeleri oluşturdular. Ancak unuttukları bir şey var ki sizin yalanlarınız her zaman gün yüzüne çıkmaya ve sizleri rezil etmeye mahkûmdur. 

Esfele safilin makamınızdan, milletin gönlüne taht kurmuş ne Cumhurbaşkanımızı ne de onunla yıllarca yol yürümüş bu dava uğruna bedeller ödemiş insanları sizin atmaya çalıştığınız çamur kirletemez. Kininizde boğulursunuz, fareler gibi kaçıp sığındığınız ülkelere de çok güvenmeyin en ufak bir yanlışınızda sizi kapıya koyarlar, yine dönüp geleceğiniz yer herkese şefkatle kucak açan Türkiye’dir.