İslam coğrafyasında gerçekleştirdiği insani yardım faaliyetleriyle bilenen Mehmet Ali Öztürk, geçtiğimiz şubat ayında ihracat fuarına gittiği Dubai’de elleri kelepçelenerek ve gözleri bağlanarak eşiyle birlikte gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan Öztürk hakkında Birleşik Arap Emirlikleri mahkemesi müebbet hapis kararı aldı.

FETÖ-CIA İŞBİRLİĞİ

FETÖ'cü hainlerin hedef gösterdiği Öztürk'ün CIA ajanları tarafından da 15 gün CIA üssünde tutulduğu belirtildi.Öztürk’ün gözaltına alınması sonrası Emre Uslu ve Abdullah Bozkurt başta olmak üzere FETÖ’nün önde gelen militanları ülkemiz aleyhine büyük bir karalama kampanyası başlattı. Öztürk’ün insani yardım faaliyetlerini terör örgütlerine destek olarak lanse eden FETÖ’cüler, ihanetlerinin boyutlarını daha da üst seviyeye taşıdı. Öztürk’ün avukatı Mete Gençer, FETÖ’cülerin müvekkiline iftira atarak ülkemizi zor duruma düşürmeye çalıştığını belirtti.

KIZILAY GEREKENİ YAPMADI

Söz konusu mübbet hapis cezasını resmi twitter adresinden duyuruna Seriyye Vakfı, Kızılay'ın sorumluluğunu yerine getirmediği yönünde açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamanın detayları:

BAE Mahkemeleri “Öyleyse bunu ibraz edin!” demişti. Bu durumu ibraz için aylardır Türk Kızılayı’ndan bir belge istendi. Kızılay “Vereceğiz!” dedi. Ama oyaladılar, top çevirdiler. Masalar arasında gezindirip durdular. Dışişleri diplomasisi ile kabare çevirdiler. Ve nihayet bu belgeyi vermediler. Kendilerine teşekkür ediyor, Allah'a ve millete takdim ediyoruz! Türkiye’de mazlum olmanın, tek sahibi Allah olmakla eşdeğer olduğu tescillenmiştir. Şimdi ettiğimiz sitemden ötürü “fitneci, fetöcü ilan etme müfrezelerini” harekete geçirebilirsiniz!

Haber Vakti