MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin'de '2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' mitinginde konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

2023 seçimi için geri sayım başladı. 2023 sandık yılıdır, millet iradesinin bir kez daha tecelli edeceği bir demokrasi yılıdır. Önümüzdeki yıl çılgın Türklerin yeni bir şahlanış dönemi yaşanacaktır. Türkiye zillete düşerek aciz ve zayıf hale gelmeyecektir. Milli birlik ve kardeşlik ruhu istikbaline sahip çıkacaktır.

Milletlerin taihinde kritik dönüm noktaları vardır. Biz bu kapıyı açıp önümüze çıkan altın fırsatları yakalamk istiyoruz. Zamanın gerisine düşemeyiz, hadiselere sahne arkasından bakamayız. Eline vurulup ekmeği alınan bir pısırıklığa mahkum edilemeyiz. Kendimize güveniyor, aziz milletimize gönülden inanıyoruz.

"CUMHUR İTTİFAKI TÜRK MİLLETİNİN TA KENDİSİDİR"

Bu yürekli duruş, Cumhur İttifakında mevcuttur. Cumhur İttifakı Türk milletinin ta kendisidir. Bu ittifak işgal ve istila girişimlerinin karşısında yer almış canla başla direniş göstermiş, bundan sonra da aynı kararlılıkla devam edecektir.

Bizim güvencemiz Mersin'dir, gücümüz Toroslar kadar heybetlidir. Cumhuriyet'in 100. yıldönümünde geçmiş gelecekle denklemlenecektir. Birlikte atacağımız her adım daha mutlu ve güvenlik bir Türkiye'ye adım atıştır. Bizim siyasetimiz korkaklığa karşı cesurların direnişidir. Duruşumuz hainlere, eli kanlı teröristlere karşı duruştur. Gelin bu haklı mücadeleye siz de dahil olun. Hainlere, arsızlara, tefecilere, istismarcılara, iş birlikçilere karşı bir olalım el ele verelim hep birlikte Türkiye olalım.

2023 TARİHİ BİR SEÇİM YILIDIR

Artık bütün yollar 2023 seçimine açılacaktır. 2023 tarihi bir seçim yılıdır. Adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hedefimiz, Erdoğan'ın açık ara farkla seçimi kazanmasıdır.

Ayrışmadan, ayrı düşmeden hedeflerimize ulaşacağız. Cumhurun seçimi demek milletin zaferi demektir. Lider ülke Türkiye için her zorluğu aşmaya kararlıyız. Ülkemiz adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmama amacındayız.

CHP VE ALTILI MASA TAMAMEN YABANCILARIN GÜDÜMÜNDELER
Türkiye'yi yenemeyecekler, ne yaparlarsa yapsınlar zilletin fermanını kabul ettiremeyecekler. Türkiye'de muhalefet kıtlığı ve kısırlığı maalesef ileri düzeydedir. Demokrasi standartları bizzat muhalefet partileri tarafından düşürülmektedir. İktidara muhalefet etmekle ülkeye muhalefet etmek başkadır. Zillet İttifakı siyaseti kutuplaşma ile sürdürmektedir. Nerede bir yara varsa zillat ittifakı onu deşmek için vardır. Zillat İttifakı, Türkiye'nin önünü kesmek için vardır. CHP ve altılı masa tamamen yabancıların güdümündeler. CHP, İthal danışmanlara bel bağlayacak kadar geleneğinden kopmuş bir partidir. Sömürgeleşmiş bir partinin öyküsüdür. Parayla danışman alan parayla tüm değerlerini satacaktır. Vizyon diye açıklanan ne varsa milletimizden uzaktır. Cumhuriyet Halk Partisi'nin ekonomik vizyonu diye bir şey yoktur. Kılıçdaroğlu denge ve öz denetim kaybına uğramıştır.

Bizim binlerce kilometreden online bağlanan danışmanlara ihtiyacımız yoktur.