MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mustafa Karahasanoğlu için Twitter hesabından taziye mesajı paylaştı.

BAHÇELİ'DEN MESAJ

Bahçeli sosyal medya hesabından "Akit Medya İcra Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Karahasanoğlu’nun vefatından duyduğum üzüntüyü bilhassa paylaşıyor, merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum." diye dua eden Bahçeli, "Ayrıca muhterem ailesine, sevenlerine Akit Medya Grubu’na, sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun." ifadelerini kullandı.

mustafa-karahasanoglu-vefat-etti-aa-1896448

TAZİYE İÇİN DİLİPAK'I DA ARADI

Bahçeli, Mustafa Karahasanoğlu’nun vefatı ile ilgili olarak Abdurrahman Dilipak’ı arayarak Mustafa Karahasanoğlu'nun vefatı ile ilgili olarak taziyelerini iletti , ailesi, akraba, dostları ve Akit camiası için başsağlığı diledi. Karahasanoğlu’nun “Media dünyasında farklı, ayrı, önemli bir yeri olduğunu” söyleyen Devlet Bahçeli Mustafa Karahasanoğlu'nun kardeşlerinin bu müesseseleri devam ettirmelerinin önemini hatırlattı.

dilipak-1

AKRABALIK BAĞI VAR

Bahçeli, Yeni Akit yazarlarından Hasan Aksay ve Abdurrahman Dilipak ile, “Fettahoğlu ailesi” olarak akrabalık ilişkisi içinde. “Bahçeli” soyadı, Osmaniye iline bağlı Bahçe ilçesine bir atıf. Aksay ailesinin yaşadığı Haruniye ilçe olmadan önce Bahçe ilçesinin bir nahiyesi idi. Haruniye adı ise Harun el Reşid’in bir kalesinden mülhem. Öte yandan Hasan Aksay’ın babası, Abdurrahman Dilipak’ın anne tarafından dedesi Müftü Mehmet Emin Aksay ise Bahçe müftüsüydü.