Siyaset

Bakan Varank'tan muhalefete 'OSB' ayarı! Öncesi ve sonrası fotoğrafları...

Abone Ol

AK Parti iktidarı döneminde sanayiye hiç değer verilmediğini öne süren muhalefete Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı paylaşımla cevap verdi.

VARANK'TAN 'ÖNCESİ-SONRASI' PAYLAŞIMI

Şu an hizmette bulunan Organize Sanayi Bölgeleri'nin 20 yıllık AK Parti döneminden önce açıldığını öne süren muhalefete Bakan Varank 3 şehirdeki OSB'lerin fotoğraflarıyla cevap verdi. Varank paylaşımında Antalya, Ankara ve Adana'daki organize sanayi bölgelerinin öncesi ve sonrasını ortaya koydu.

Varank, 3 şehirde kurulan organize sanayi bölgelerinin öncesi-sonrası fotoğraflarını şu sözlerle paylaştı:

Adana

"Hadi soralım...

Birilerinin ısrarla iddia ettiği gibi AK Parti döneminde hiç fabrika açılmadıysa, Adana Hacı Sabancı OSB nasıl bu hale geldi?"

Ankara

"Haydi soralım...

Birilerinin ısrarla iddia ettiği gibi AK Parti döneminde hiç fabrika açılmadıysa, AK Parti sanayiyi bitirdiyse; 2003 yılında kıraç arazide temelini Cumhurbaşkanımızın attığı Başkent OSB'ye 15 bin vatandaşımıza istihdam sağlayan bu fabrikalar nereden geldi?"

Antalya

"Hadi soralım...

Birilerinin ısrarla iddia ettiği gibi AK Parti döneminde hiç fabrika açılmadıysa, Antalya Organize Sanayi Bölgesi nasıl bu hale geldi?"

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }