Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allahımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun..

“Allah size yardım ederse artık hiç kimse sizi yenemez! Ama ya O sizi terk ederse kim size yardım edebilir! O halde Müminler Allah’a güvensinler! (Ali İmran S.160)” İlahi mesajı, hayatımızın her safhasında, her yerde ve her şeyde başarımızın sadece Allah’ın (c.c) yardımına bağlı olduğu gerçeğini bize hatırlatmaktadır!

Ayet-i Kerime ve Sünnet-i Seniyye’de belirtilen İlahi yardımın kesilmesine sebeb olan ve bu nedenle iktidarların yıkılmasına hatta devletlerin çökmesini hazırlayanehliyetsizlik, adaletsizlik, meşveretsizlik, sevgi ve saygıda ayarsızlık, vefasızlık ve sadakatsizlik, irtibatsızlık, dengesizlik, ümitsizlik, tedbirsizlik ve sabırsızlıkhastalıklarından geçen haftalarda ki yazılarımızda bahsetmiştik!

Hepimizi ilgilendiren ve her sahada mağlubiyetin en mühim sebebi bu hastalıklara ilaveten “Başsızlık” hastalığıyla “Başarının ve Yenilginin Sırları” yazı serimizi bu hafta bitireceğiz inşallah!

Başsızlık!

Vücut organlarının en mühimi ve olmazsa olmazı baş olduğu gibi ümmet ve devlet vücudunun da en mühimi baştır! Yani liderdir ve lider kadrosudur! 

Lider ve kadrosu etrafında kenetlenmek ve birlikte hareket etmek başarının olmazsa olmaz en mühim şartıdır!

Tarih boyunca devletleri güçsüz bırakmak isteyen çıkar çevreleri liderleri en yakınlarıyla yıktırmayı planladılar!

Ertuğrul Gazi’yi kardeşleriyle, Osman Gazi’yi amcası Dündar’la, Mehmed Çelebi’yi kardeşleriyle, 1. Murad’ı  oğlu Savcı beyle, 2. Murad’ı amcası Mustafa’yla, Sultan Mehmed Fatih’i amcası Orhan’la, Sultan Abdulhamid’i  öz oğlu Abdulkadir ve eniştesi Damad Mahmud’la yıkmak istediklerini ama başın koparılmaması için isyan eden oğul, kardeş, amca, damad ayırmadan tasfiye edilmeleri devletin başsız ve milletin öksüz kalmaması içindi!

Cihan Devleti Osmanlı ve hilafet başının koparılmasından sonra başsızlık, lidersizlik mazlum coğrafyanın gözyaşıdır! Ahıdır!

Başsızlık ve lidersizlik; işgallerin, sürgünlerin çığlığı ve feryadıdır ve ana sebebidir!

Ümmet-i Muhammed (sav) ne zaman başını yani liderini bulduysa, silahlı darbelerle o başı kopardılar! 

Ülke gemisinin kaptanlarını ya astılar! Ya da yasakladılar!

Ama tüm yasaklamalara rağmen, Allah (c.c) içimizden nice liderler lütfetti Elhamdülillah!

Yeter artık!

Başsızlık ve Ümmet-i Muhammed’in iradesinin tecelli edeceği lidersizlik canımıza tak etti!

Mazlum coğrafyanın, süper güç lider bir ülkeye ve tecrübeli kaptana acilen ihtiyacı var!

Osmanlı’nın oğlu Türkiye, tüm insanlığın başı olmaya namzettir!  

Adaydır!

Bunun için güçlü bir lider ve kadrosuna ihtiyaç vardır!

Ancak;

Liderlerin başarıları da yenilgileri de etrafındaki kadrolarıyladır!

Liderlerin dostlarıyla aralarını bulmakta ve açmak da çevresindeki kadrolarıyladır!

Çevresinin getirdiği haberleri araştırmadan ve yüzleştirmeden inanan liderler asla başarılı olamamışlar ve gerçek dostlarından uzaklaştırılarak yalnızlaştırılmışlardır!

Emin, ehil, adil, sadık ve vefakâr kadrolara sahip liderler iktidarlarında daima başarılı olmuşlar ve gelecekteki liderleri bu kadrolar içinden yetiştirmişlerdir!

Lider seviyesindeki kişilerden oluşan kadrolar bir rahmettir!

Zira; Rahmani Hak davalarda lider kevser (bol, bereketli)! Şeytani batıl hareketlerde lider ise ebterdir! Kısırdır! Azdır!

‘’Onlar, her türlü sıkıntı ve zorluklara sabrettikleri ve ayetlerimize kesin olarak inandıkları zaman, onların içinden buyruğumuzla doğru yola ulaştıran önderler çıkarttık’’ (Secde Suresi 24) Ayet-i Kerimesinde buyurulduğu ve müjdelendiği gibi Din-i Mübin’i İslam; önderlerin, imamların, liderlerin bereket pınarıdır!

Ve bu bereket gereği, dava içerisinde lider özelliğine sahip olanların çokluğu ümmet için bir rahmettir!

Türkiye gemimiz, nice liderlerin tasfiyesine rağmen yine yeniden kaptanını bulmuştur!

Hepimize düşen görev nefsimizin, neslimizin ve tüm mazlum coğrafyanın kurtuluşunu istiyorsak dedikodulara aldırmadan Türkiye’mizin yeniden dünya liderliği makamına gelmesi için gece gündüz çalışmaktır!

Bu idealle çalışan kardeşlerimize destek olmaktır!

Allah (c.c), evimizi, yurdumuzu, devletimizi ve insan alemini başsız bırakmasın!

Tüm insanlığı; zulmün merkezi Tel Aviv’in taşeronu Roma hilafetinden kurtarıp, İstanbul merkezli İslam liderliğine kavuştursun!

Bu ilkeler doğrultusunda çalışan Tayyib kadroların yar ve yardımcısı olsun!

Başarının sırlarını ve yollarını idrak edip hezimet kapılarını yeniden açtırtmasın!

Başarı yollarını önleyerek, hezimet yollarını açan tüm bela, fitne ve hastalıklardan hepimizi kurtarsın!

Tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız ve eşsiz önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav)’in dünyaya teşrif ettiği günü (MEVLİD-İ ŞERİF’i) BAĞRINDA TAŞIYAN ‘’REBİ’ÜL EVVEL’’ ayımız mübarek olsun!

28 KASIM Salı akşamı saat 21:00’da Akit TV canlı yayını “Milli Diriliş“ programında (29 Kasım akşamı) kutlayacağımız Mevlid-i Şerif vesilesiyle EFENDİMİZİN AHLAKI ve DAVASI’nı konuşmak temennisiyle Allah’a emanet olunuz!

Selam, sevgi ve dua ile..