Ordu’daki bir devlet hastanesinin çamaşırhanesinde Süleymancılar cemaatine ait yurttan gelen çamaşırların yıkatıldığı öne sürüldü

ÖĞRENCİLERİN ÇAMAŞIRLARININ HASTANEDE YIKANMASI RAHATSIZ ETTİ

İddiaya göre Ünye Devlet Hastanesinde görevli personel R.D’nin, cemaat yurdunda kalan çocuklarının montunun kaybolması sonucu olayın ortaya çıktığı iddia edildi. Bune göre R.D, cemaat yurdunda kalan çocuklarının montuyla eve gelmemesini fark ettikten sonra yurt yetkililerine; “Çocuklarım montlarını eve getirmedi yurtta olabilir mi?” diye sordu. Yetkililer ise R.D’ye “Montlar yurtta yok, Biz çamaşırları Devlet Hastanesi çamaşırhanesinde yıkatıyoruz. Muhtemelen orada olabilir oraya bakın” cevabını verdiği belirtildi. Bu cevabı almasının ardından; kendisinin de çalıştığı Ünye Devlet Hastanesi çamaşırhanesi yetkililerine giden R.D, Süleymancı olarak bilinen cemaat yurduna ait nevresimlerin çamaşırhanede olduğunu fark ettiğini iddia etti. R.D, çamaşırhane yetkililerinden de ilgili cemaat yurdunun çamaşırlarının sık sık Ünye Devlet Hastanesi çamaşırhanesinde yıkatıldığını öğrendiğini dile getirdi.

İLK O SİTEDE YAYINLANDI

Saglikpersonelihaber.net‘teki habere göre, Ünye Devlet Hastanesinde görevli müdür yardımcısı aynı zamanda çamaşırhane sorumlusu olan Hasan K.’nin kurum içerisinde yaptığı mobbing uyguladığı öne sürüldü. Bu nedenden dolayı iddia sahibi R.D de çamaşırhanede Süleymancılara ait yurttaki öğrencilerin çamaşırlarının hastanede yıkandığını hem CİMER’e hem de İl Sağlık Müdürlüğüne dilekçe verip şikayette etti.

MİLLET İTTİFAKI'NI DESTEKLEYEN SÜLEYMANCILARA, İTTİFAKTAN ÇİRKİN SALDIRI 

Söz konusu haberin ardından CHP yandaşı TELE 1 ve Sol Haber gibi basın kuruluşları adeta hep bir ağızdan Süleymancıları hedef aldı. Öğrencilerin eşyalarının hastanede yıkanmasını bir skandal olarak gören medya kuruluşları aynı zamanda CHP'nin de sözcülüğünü yaptığı daha önce yaptıkları çok sayıda haberle ortaya koymuştu. Bilindiği üzere Millet İttifakı'nın en büyük destekçilerinden biri olan İYİ Parti, Süleymancılar tarafından destekleniyordu. Süleymancıların çirkin bir üslupla hedef alınmasına İYİ Parti'nin herhangi bir ses çıkarmaması dikkatlerden kaçmadı.