Medipol Başakşehir, 2022-23 sezonu için hazırlıklara başladı.

Turuncu-lacivertli ekipte teknik direktör Emre Belözoğlu, antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

En az 3 oyuncuyu daha transfer etme düşüncesinde olduklarını ifade eden Belözoğlu şunları söyledi:

"Paf takımdan A takıma çıkmış oyuncu gibi hissediyorum"

"Bugün Avrupa kupalarına katılmak isteyen, ilk 3-4'te yer almak isteyen bir takımımız var. İyi bir takımımız var. Oyun düzenine sağdık kaliteli bir kadromuz var. Hazırlık sürecimiz olacak. Avrupa maçına kadar hazır olacağımızı düşünüyorum. İnşallah bu sezon ligi hedeflediğimiz yerde bitirmek istiyoruz. Teknik direktörlük kariyerimdeki ilk hazırlık kampım olacak. Paf takımdan A takıma çıkmış oyuncu gibi hissediyorum."

"Minimum 3 oyuncuyla daha anlaşacağımızı düşünüyorum"

"Aramıza katılan arkadaşlarımız oldu. Çalışmalarımız devam ediyor. Minimum 3 oyuncuyla daha anlaşacağımızı düşünüyorum. Ön tarafa oyunumuza daha uygun, daha üretken skora katkı verecek oyuncu arıyoruz. Görüşmelerde sona yaklaştığımız oyuncular da var. Amacımız kampa yetiştirmekti ancak gerçekçi olmak lazım. Ülkemizde spor ekonomisi de sıkıntı yaşıyor. Kulüplerin gelirleri epey bir azalmış durumda. Geçtiğimiz ara transfer döneminde oyunculardan iyi katkı aldık."

"Okan ağabey değerli bir insandır"

"Okan ağabey için söyleyebileceğim şeyler herkesin malumudur. Benim için önemli ve değerli bir insandır. Futbol adamından öte bir ağabeydir. Her zaman mutlu ve başarılı olmasını isterim. Sahada rekabetçi bir yapıya sahip. Sahaya çıktığımızda ekibimiz için elimizden geleni veririz. Ben Okan ağabeyin hak ettiği yerde olduğunu düşünüyorum. Yıllarca Türk futboluna futbolcu olarak hizmet etti. Teknik adamlıkta Türkiye'nin 6. şampiyonunu çıkardı. Buralara kadar gelmekte hak ettiği bir süreci yaşadı. Kendisine başarılar diliyorum. Galatasaray'a yıllarca hizmet etti. Herkese nasip olmayan bir şekilde kendi camiasına hocalık yapacak."