Allah (c.c)’a itirazsız ve şartsız sevgiyi, saygıyı ve itaati kulluk beratıyla başaramayanlar, nefislerinin esiri ve şeytanlarının maskarası olurlar!

Mal ve makamları, insanların özgür ortamda sadece Allah’a kul olmalarını sağlamak için vasıta görmeyip, nefislerinin tatmini için çıkarlarına gaye yapanlar, dünya ve ahirette berâtten mahrum olurlar!

Bizi nefislerimizin esaretinden, şeytan ve işbirlikçileri zalimlerin zulmünden berât ettirecek tek ilaç İslam’ı, Resulullah Efendimizin hayatıyla anlamak ve Müslümanca yaşamaktır.

Deccal ve avanesinin elinde tutsak edilen nefislerimizi ve nesillerimizi, evlerimizi, şehirlerimizi şirk İZM’lerinin pislikleri haramlardan temizlemenin yolu, Hz. Muhammed (s.a) Efendimizin önderliğinde İslam ile berâttır!

Çocukları, gençleri ve halkları Allah’tan uzaklaştırarak nefislerimizin esiri ve şeytanların maskarası yaptırtmayı bayramlaştıran Deccal ve avanesi hainlerin tuzaklarından kurtulmanın yolu da İslam ile berâttır!

Canımız, ciğerimiz ve gözümüzün nuru yavrularımızı sigara, alkol, fuhuş, esrar, eroin ve moda bağımlılığından kurtarıp tesettürle, namazla, oruçla, sadakayla, sadakatle ve güzel ahlakla Allah’a bağımlı kul yapabilmenin yolu İslam ile berâttır!

Cennet ve tek yolu İslam’ın ilkelerini yaşamanın çağdışı ve gericilik, Cehennem ve yolları kapitalizm, sosyalizm, kamalizm, laisizm taraftarı esirlerin ilerici ve çağdaş gösterilme oyununun bozulmasının yol İslam ile berâttır!

Meşru evlilikler yerine zinayı, ticaret yerine faizi, zekât yerine israfı ve kumarı, doğruluk yerine yalanı ve iftirayı, ehliyet, emanet ve sadakat yerine ganimetkolik dalkavukları tercih eden toplumları tedavi etmenin yolu İslam ile berâttır!

En büyük esaret olan dış ve iç güçlerin işgalinden, açlıktan, sefaletten, sefihlikten, rezillik ve zilletten kurtulmanın tek yolu İslam ile berâttır!

Tevhid yerine şirkten, vahdet yerine tefrikadan, ittifak yerine ihtilaftan, sevgi yerine nefretten, barış yerine savaştan, kardeşlik yerine düşmanlıktan, ümmet yerine kavmiyetçilik ve mezhepçilikten kurtulmanın yolu İslam ile berâttır! 

Akıllarını; yaratıcısı Allah yerine, yaratılanlara ipotek ettirdiği için mümin kardeşlerine öfke ve şiddetli, dinimizin, canlarımızın ve vatanımızın düşmanlarına hoş görülü ve merhametli olan kardeşlerimizi tedavi ettirmenin yolu da İslam ile berâttır!

Evet, yarın akşam Şaban ayının 15. gecesi. Küfür, şirk ve nifak zulümlerinden İslam ile berâtımıza kavuştuğumuz gece! Yani anayasamız Kur’an-ı Kerim’in gökyüzünün görevli meleklerine teslim edildiği İslam ile beratımızın müjdeleneceği muhteşem tören!

Mahkemedeki sanığın berât anındaki sevinç ve mutluluğu gibi dünya ve ahiret hayatımızı cehenneme çevirmek isteyenlerin nefsani ve şeytani oyunlarından ve ahiretin Cehenneminden kurtuluş manasına gelen berâtımız mübarek olsun!

Elleri ve ayakları öpülesi canımız, ciğerimiz ve varlığımız ana babalarımızın rızası ve duası, Cehennemi hayattan berâtımıza vesile olsun.

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah (c.c), onlara, bize ve tüm mü’min kardeşlerimize merhamet, mağfiret ve nusret ederek berat ihsan etsin!