A Spor'un haberine göre Beşiktaş, Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te geçirdiği 2 sezonun ardından kulüp ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Caner Erkin'le görüşmelere başladı.

Teknik direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda harekete geçen yönetim deneyimli oyuncuyla görüştü. Caner Erkin'in yeniden siyah-beyazlı ekipte forma giymeye sıcak baktığı belirtildi. 

Çebi: Şartlar nasıl olur bakacağız

Fatih Karagümrük'ten ayrılan Caner Erkin'le ilgili geçtiğimiz günlerde konuşan Ahmet Nur Çebi, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Caner benim çok sevdiğim bir oyuncudur. Bizim de formamızı giydi. Şartlar nasıl olur bakacağız. O gün, ona ihtiyaç var mı? Buna bakacağız. Caner için ne yok diyebilirim, ne var diyebilirim.Şu an için bir şey söyleyemem. Şu anda gündemimizde Caner Erkin yok."

Asist kralı

Caner Erkin, bu sezon 12 maçta süre aldı. Bu sezon Karagümrük'te gol paslarıyla dikkat çeken Caner Erkin, yaptığı 6 assist ile Spor Toto Süper Lig'in Asist Krallığı listesinde ilk sırayı aldı.

Caner Erkin'in Beşiktaş performansı

Ağustos 2016'da Beşiktaş'a imza atan Caner Erkin, Siyah-Beyazlı kulüpte 4 sezon forma giydi. Caner, Beşiktaş ile çıktığı 122 maçta 6 gol, 31 asist kaydetti, 2016/17 sezonunda yaşanan şampiyonlukta ise büyük pay sahibi oldu.