Beşiktaş Kulübünün 2021 yılı olağan idari ve mali genel kurul toplantısında kongre üyeleri arasında gerginlik yaşandı.

Kongre üyesi Berk Tunca'nın unca'nın, Başkan Ahmet Nur Çebi'yi hedef alarak "Önümüzdeki hafta yaklaşık 12 dava açacağız demiştiniz. Açıldı mı açılmadı mı bize bilgi verirseniz seviniriz. 85 gün oldu" şeklinde konuşması sonrasında Başkan Ahmet Nur Çebi çok sinirlendi.

Çebi, "20 tane açıldı dedik evladım. Yapma! Bir şey söylemek için söyleme" deyip elini sert şekilde masaya vurdu ve salonu terk etti. Çebi'nin yanına koşarak gelen yönetici Umut Şenol, Çebi'yi sakinleştirmeye çalıştı.

Tunca'nın konuşmasının yapmasının ardından üyeler arasında arbede yaşandı. Sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Bazı üyeler araya girip duruma müdahale etmek istese de arbede uzun süre yatışmadı.

Tunca'nın konuşmasının bitmesinin ardından kürsüden indiği sırada, bu kez arbede çıktı. Taraflar birbirlerine fiziki müdahalelerde bulunurken, güvenlik güçleri araya girdi.

Divan başkanı Uluç Gürkan, genel kurula 10 dakika ara verirken, olayların yaşandığı noktaya gelerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Öte yandan kulüpte görev alan bir çalışan da konuşmacı Berk Tunca'nın üstüne yürüdü. Ayrıca Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyeleri de kendilerine ayrılan yere geçerken, Berk Tunca'ya tepki gösterdi.

Tunga'nın kürsüden inmesinden sonra Beşiktaş Youtube kanalı yayını kesti