ABD’li milyarder Bill Gates, katıldığı televizyon programında ilginç sorularla karşılaştı. Özellikle fuhuş suçlusu Epstein ile ilgili olanı Gates'in agresif tepki vermesine neden oldu.

'ONUNLA YEMEĞE ÇIKTIĞIM İÇİN PİŞMANIM'

Sunucu, "Eski eşiniz Melinda Gates’in uyarısına rağmen fuhuştan hüküm giyen Jeffrey Epstein ile yemeğe çıktığınız için pişman mısınız?" diye sordu. Öfkelenen Gates, "Sen de çok eskiye gidiyorsun. 100'den fazla kez söyledim, onunla yemeğe çıktığım için pişmanım" yanıtını verdi.

Jeffrey Epstein'in ölümü

ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturmakla suçlanan milyarder Epstein, tutuklu bulunduğu New York Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi'ndeki hücresinde 10 Ağustos'ta ölü bulunmuştu. Yetkililer, Epstein'ın ölüm sebebi olarak intihar ettiği bilgisini paylaşmıştı. Ölümünden birkaç hafta önce de Epstein, hücresinde gardiyanlar tarafından baygın halde bulunmuş, boynunda görülen çürük izleri intihar teşebbüsü veya diğer mahkumların saldırısına uğradığı şüphelerini gündeme getirmişti. 66 yaşındaki Jeffrey Epstein, en küçüğü 14 olmak üzere 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamalarıyla yargılanıyordu. Pek çok yüksek profilli isimle yakın bağları olan Epstein'in Bill Gates ile de fotoğrafları çıkmıştı.