Türkiye genelindeki tüm anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik yoga eğitimi için yapılan bir müracaatı değerlendiren Milli Eğitim Bakanlığı, okullarda bu etkinliğin yapılmasına izin verdi. 

Lezbiyenliği ve eşcinselliği ön plana çıkardığı romanıyla tanınan yazar ve sunucu Ece Vahapoğlu’nun, Milli Eğitim Bakanlığı'nın izniyle okullarda çocuklarımıza, 'Ece Vahapoğlu ile Çocuk Yogası' projesini hayata geçirerek yoga öğretecek olması, hangi açıdan bakarsak bakalım tam bir ofsayt!

Milli ve manevi değerlerimizin eğitimi olunca kıyameti koparanların, Budizm öğretisi olan Yoga'yı teşvik etmeleri de manidar!..

Sadece Peygamberimiz Hz. Muhammed Aleyhisselam’ın hayatını içeren "O’nu oku, O’nu Yaşa Ödüllü Siyer Sınavı"na izin verilmezken, kitaplarında lezbiyenliği teşvik eden bir yazarın, okullarda çocuklarımıza yoga yaptırmasına izin verilmesini anlamak mümkün değil!
 

İnsanî değerlerdeki yozlaşma günden güne artarak, içimizi, ailemizi ve toplumumuzu çürütmekte iken, 
 
ahlâkî çöküş ve şiddet artıyor iken,
 
alkol, satanizm, misyonerlik, şiddet, porno ve deizmin yanında bir de sentetik uyuşturucular bütün çocuklarımızı tehdit ediyor iken;
 

BİR ‘YOGA’mız eksikti!!!...
 
. . .

Bu ülkenin milli-manevi değerleri ile uyumlu olmayan, toplumun inançları ve beslendiği kültür değerleri ile eşgüdüm sağlayamayan eğitim politikalarının uygulanmasına daha ne kadar devam edilecek?!
 

Bu toprakların mayasına ters olan eğitim paradigmalarındaki ısrara daha ne kadar devam edilecek?!
 

Aziz Milletimizin dini, kültürel ve tarihi genetik kodları ile uyuşmayan bir zihin yapısına sahip bürokratlara görev verilmeye daha ne kadar devam edilecek?!

. . .

Milli Eğitim Bakanlığı’nın ilgili duyurusuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

http://yegitek.meb.gov.tr/www/728-cocuk-yogasi-fit21-by-ece-vahapoglu/icerik/2599