Bismillahirrahmanirrahîm

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (c.c) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beytine, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın (c.c) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun!

Allah (c.c), bizi bizimle imtihan ediyor! “Birbirimizi dolandırmada, birbirimize zulmetmede, yalan ve iftirada, birbirinin kuyusunu kazmada ve birbirimizi katletmede” biz bize yetiyoruz!

Ülkemizin kalkınmasını önleme adına silahlı darbelere zemin hazırlamak için aynı merkezden ellerine tutuşturulan silahlarla, sağcılık-solculuk tuzaklarıyla birbirlerini katleden gençler, bizim çocuklarımız!

Gezi Parkı’nda bir şişe biraya, bir pizzaya Avrupa’nın lehine, ülkesinin aleyhine eylem yapan gençler de bizim çocuklarımız.

Müslüman Kürt kardeşlerimizin “Kürtçülük” tuzaklarıyla kandırılarak, polise, askere kurşun sıkan, bombalı eylemler yapan, Kandil dağına giden evlatları da bizim çocuklarımız!

Kendi akrabalarına, komşularına, arkadaşlarına, Sur’da, Nusaybin’de ve Cizre’de hendekler kazarak hayatı zindan eden gençler de bizim çocuklarımız!

Eline kalem yerine silah tutuşturularak emperyalizmin ülkemizi bölüp, parçalayıp yutmak için yönettiği teröre alet edilen-seçilen figüran gençler de bizim çocuklarımız!

Dış güçlerce; dinimiz adına, Müslümanları öldürmekle görevlendirilen beyinleri din istismarıyla afyonlaştırılarak dinde kardeşlerini tekfir ederek katleden gençler de bizim çocuklarımız!

Kısacası tüm terör örgütleri dış düşmanlardan değil, içte aldatılmış bizim gençlerimizden “eleman” buluyorlar!

Müslüman ülkeler; vatanın bölünmesine alet olmuş ve vatandaşlarının can, mal, namus ve akıllarına musallat olan teröristlerini yetiştiren çarpık bir eğitim tuzağının hâlâ farkında değil. Vuran da bizden, vurulan da! Çünkü biz, bize yeteriz!

Silahlı teröristleri okullarımızda yetiştirdiğimiz gibi Çiftlik Bank, Çek Bank (araba çekicileri), Tefeci Bank (tefeciler), Faiz Bank (faizle haksız kazanç sağlayan bankalar), Holding Bank (kurdukları holdinglerle milleti dolandıranlar) vs. soyguncu teröristler de yine bizim ülkelerimizde yetiştiriliyor!  

Sahtekâr da bizden, tamahkâr da! Çünkü biz, bize yeteriz!

Alkol, esrar, eroin, kumar ve fuhuş silahlarıyla gençlerimizin hayattayken hayatlarını zindan edenler de bizim ülkelerimizde yetiştiriliyor! 

Zalimler de bizden, mazlumlar da! Çünkü biz, bize yeteriz!

Halep’i, Beyrut’u, Gazze’yi, Bağdat’ı, Kabil’i bombalarla harabeye çevirenler de Kudüs’ü Şerif’in muhafızları, asrın kahramanı Filistinlileri sürmek için, Sîna yarımadasını satın alarak İsrail’e uşaklık yapan hainler de bizim ülkelerimizde yetiştiriliyor!

Hain şakîler de bizden, şehidler de! Çünkü biz, bize yeteriz! 

Zalime karşı mücadelede omuz omuza vererek “Biz, bize yeteriz” inancı ve Allah’ın (c.c) yardımıyla Moskof Ordusunu yenerek Varşova Paktını yıkan Afgan Müslümanları, şimdi birbirlerini yok etmede birbirlerine yetmiyorlar mı?

Camide Kur’an-ı Kerim’i ezberleyen hafız talebelerimizi bile bombalarla vahşice katledip şehid ediyorlar! Dün, kovboy haydut ABD’nin taşeronu Taliban El Kaide eliyle iktidardaki Müslüman kardeşlerini katlediyordu! Şimdi de baş terörist ABD adına iktidarda olan diğerleri onları katlediyor!

Bütün bu gariplikler, çelişkiler niçin?

İslamî ve insanî olmayan şeytanî eğitim tuzağıyla bu asrın Müslümanları bizler, gerçek İslamî hayattan ve o hayatın meyveleri sevgiden, saygıdan ve merhametten mahrum edildik! Ve “Yeryüzünde zulüm ve haksızlığı ortadan kaldırmak ve İslam’ın ortaya koyduğu iman ve hayat sistemini egemen kılmak için birleşin. Ahlâki değerleri yeniden yücelterek iyilikleri yaygınlaştırma ve zulme karşı tek yumruk olarak kötülükleri engelleme konusunda birbirinizle yardımlaşın. GünahIarı işlemek, yaymak ve düşmanlıkları körüklemek amacıyla asla yardımlaşmayın! O halde, Allah’tan gelen ilkeler doğrultusunda hayata yön vererek kötülüğün her çeşidinden titizlikle sakının! Şunu hiç unutmayın ki: Allah’ın cezalandırması çok çetindir!” (Mâide/2) ilahi mesajındaki buyruklara uyarsak, Siyonist, sömürgeci, küresel ve emperyalist güçlerin her türlü saldırılarına karşı, Çanakkale, İstiklal Harbi ve 15 Temmuz milli direniş ve diriliş mücadelemizde olduğu gibi her zaman ve her yerde biz, bize yeteriz! Nasıl mı?

İnşallah Salı akşamı saat 20:45’te Akit TV Canlı yayını “MİLLİ DİRİLİŞ” programında görüşmek üzere, Allah’a emanet olunuz.

Tatil olması dileğiyle Cuma bayramımız mübarek olsun.

Selam ve duâ ile..