İnternet, Sosyal Medya, Sinema, Diziler ile Kurşuna Dizilen Zihnimiz!..

Öncelikle başı rahmet, ortası mağfiret sonu da cehennem ateşinden kurtuluş olan birlik ve beraberliğin, yardım ve merhametin, kardeşlik ve dostluğun, izzet ve ikramın sembolü olan 11 ayın sultanı mübarek aya “Ramazan-ı Şerif” e ulaştıran yüce Allah'a hamd-ü senalar olsun. Bu mübarek ay birliğimizi, beraberliğimizi, izzetimizi, ikramımızı, sevgimizi ve kardeşliğimizi, artırsın her zamankinden daha çok ihtiyacımız var el ele vermeye iri ve diri durmaya.

Türkiye çok yakın zaman önce bir demokrasi sınavı daha verdi.. Görünen ve görünmeyen algıların tezahürü sandıklara yansıdı. Türkiye’yi dizayn etmek isteyenler en ince ayrıntısına kadar kuralları sinsice belirledi, senaryoyu hazırladı, eğittiği aktörler ile de startı verdi. Maddi zararlar, usulsüzlükler, şaibeler bunların tümünün toplamı sadece fırsat kollayan sırtlanlara Türkiye’nin etini bir akbaba gibi parçalamak isteyen hainlerin işine yaradı.

Şimdi ise yalancının mumu söndü. Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesine karar vermesinin ardından Avrupa’dan tepkiler geldi. Açıklamalarda kararın Türkiye’de seçmenlerin sisteme güvenine zarar verebileceği vurgusu öne çıktı.

YSK’nın kararının ardından Avrupa’dan ilk açıklama Avrupa Parlamentosu’nun Türkiye raportörü Kati Piri’den geldi. Piri paylaştığı Twitter mesajında “Erdoğan yenilgiyi kabul etmiyor ve halkın iradesine karşı çıkıyor. AKP YSK’ya İstanbul’daki yerel seçimlerin tekrarlanması için baskı uyguladı. Bu durum Türkiye’de iktidarın seçim yoluyla demokratik olarak el değiştirmesine duyulan güveni sona erdirdi” ifadelerini kullandı.

Tıpkı yıllardır Ertuğrul Gazi, Fatih Sultan Mehmet, Abdülhamit Han'a kısaca hakikatin yanında haksızlığın karşısında duranlara yaptıkları gibi… Yani bu senaryolar bir günlük değil. Bu algılar hemen şimdi türemedi..

Bir oyun kurdular. Oyunun adı “Yeni Dünya düzeni”… Kendilerine göre yeni Dünya düzeninde herkese yer yok. Köle olmayı kabul ederseniz, yaşamaya hakkınız var. Köle olmak istemiyorsanız bölünmemeniz, parçalanıp kolay lokma olmamanız gerekiyor. Eğer Parçalanırsanız bir hamlede yutuveriyorlar sizi.

Parçalanmamak bölünmemek için oyunlarını deşifre etmek ve farkında olmak gerekiyor..

Peki bizi nasıl bölüp parçalayıp yuttuklarının Farkın damıyız?

En etkin kullandıkları silah “3T 1B” yani Televizyon sektörü buna tüm medyayı da ekleyebilirsiniz. Telefon tablet ve bilgisayarlarla nasıl beyinlerimizi uyuşturuyorlar?

İslam’ın içini boşaltmak için nasıl seferberlik ilan ettiler?

Yıllar önce algı yönetimine başladılar. İslam’ı ve Müslümanları dünya gündeminden düşürmek için her yola baş vurdular. Amaçları “İslam’a olumsuz bakışı” insanlığa kazandırmak. Müslümanlara karşı korkuyu normalleştirip, nefreti ve düşmanlığı sıradanlaştırmak için insan üstü bir efor sarf ediyorlar. Zamanımızın büyük bir diliminde yer alan televizyon, sinema, başından ayrılamadığımız bilgisayarlar, tabletler, elimizden düşürmediğimiz akıllı telefonlar vasıtası ile malesef olumsuz bilinçaltı mesajlar genç beyinlere çoktan servis edildi ve ele geçirdi bile.. Gençlikten, Gelecekten, ve istikbalden yana önlem almaz isek geri dönüşü olmayan bir girdabın içinde savrulup gideceğiz.

Sosyal medya ve interneti bunlar kontrol ediyor ve bu mecralarda aktif olmak için kişileri eğitiyorlar.

Kim bilir? ülkemizde kaç tane bunlara taşeronluk yapan satılık hain var.

Amaçları güya aptalları temizlemek kendilerinden olmayanları biyolojik atık olarak görüyorlar. Şimdilerde sloganları bu… Hain ve sinsice kurdukları tuzaklarla evlatlarımızı elimizden alıyorlar.

Onlara hizmet etmeyen ülkeleri uluslararası arenada itibarsızlaştırıyorlar. Tarihini aşağılayıp dinlerine her fırsatta küfrediyorlar. Hedef aldıkları ülkelerin gençlerinin beyinlerini sinema, dizi, 2d – 3d animasyon, çizgi film, sosyal medya, internet gibi araçlarla uzaktan bir tıkla ele geçiriyorlar. Bunlarda her nabza göre bir şerbet var. Çünkü; beynin yapısını çözmüş durumdalar zayıf noktanızı kısa sürede yapaya zeka ile tespit edip sizi en zayıf noktanızdan hiç beklemediğiniz anda kıskıvrak yakalıyorlar.

O zaman av olmamak gerekiyor. Av Olmamak içinde avcı olmak gerekiyor?

Peki nasıl avcı olacağız. Bunun içinde kurdukları tuzakları (oyunları) tahlil edip oyuna gelmeyeceğiz..

Hani kâfirler seni tutuklamak veya öldürmek, ya da (Mekke’den) çıkarmak için tuzak kuruyorlardı. Onlar tuzak kuruyorlar. Allah da tuzak kuruyordu. Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır.

Enfal Suresi Ayet 30 

Evet “Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır.” Peki yüce Rabbimizin kurduğu bu tuzağa ne kadar irademizi kullanarak destek oluyoruz.  Yoksa aman bana ne komşumdan, çocuğundan eşinden mi diyoruz. Yoksa hayır garpta ya da şarkta bir Müslümanın parmağına diken batsa ciğerim parçalanır ben bu acıya dayanamam mı diyoruz. İradeniz sizi hangisini yapmaya sevk ediyor. Hiç müzakere ettiniz mi? Hak ve hakikatten mi?  Yoksa şeytan ve şer den mi tarafız hiç düşündünüz mü?

Biz erdemliler ile (HILFU'L-FUDUL) Hak ve hakikatten yana mazlumun yanında zalim karşısında el ele vererek duracağız.

O zaman hemen tuzaklarını deşifre etmeye başlayalım.

Şöyle hemen 15 Temmuz’a gidelim..

“DESIGNATED SURVIVOR” filmini bir yakından tanıyalım niye mi 15 Temmuzdan hemen sonra terör örgütü ‘FETÖ’ nün avukatlığına soyunuyor bir bakalım..

‘DESIGNATED SURVIVOR’ Siyasi komplo gerilim olarak kurgulanan ABD yapımı dizi film, 41 bölüm olarak yayınlanmış. Washington'a yapılan bir saldırıyla, hükümet üyelerinin çoğunluğunun öldürülmesinin ardından, alt düzeyde bir görevlinin başkan olması ve yaşanan kriz ortamı anlatılıyor.

Her ne hikmetse Türkiye aleyhine algı oluşturulmaya çalışan dizinin 2. sezon 7. bölümünde kanlı 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili terör örgütü FETÖ için: “istihbaratımız darbe girişiminin Türk ordusunun bir hizbi tarafından gerçekleştirdiğini göstermektedir” açıklamasını yaparak koruduğu kolladığı ele başının üzerini örtmek ve darbeye verdikleri desteğin su yüzeyine çıkmasını engellemek istemektedir.

AMERICAN SNIPER” Filminde ise masum bir çocuğun keskin nişancı tarafından katledilmesi meşrulaştırılmak istenmektedir.

2014 ABD yapımı film; bir keskin nişancının otobiyografisini konu alıyor. American Sniper (Amerikan Keskin Nişancı) kitabından uyarlanmış.

Tüm Müslümanların potansiyel terörist olarak lanse edildiği ve ortadoğululara karşı faşistçe bir yaklaşımın sergilendiği filmde yoğun bir şeklide Amerikan milliyetçiliği işlenmekte. Filmin Müslümanlara ve Araplara karşı ırkçı etkisi sosyal medya üzerinde infiallere yol açacak şekilde kendini gösterdi.

“FITNA” Film 2008 yılında siyasi olarak kısa film şeklinde Hollanda parlamentosundaki aşırı sağcı siyasi partilerden Özgürlük Partisi milletvekili Geert Wilders tarafından hazırlattırılan İslam aleyhtarı filmde İslam karşıtlığı işleniyor.

Hollanda yapımı İslam karşıtı film, Peygamber Efendimizin(SAV) başının üzerinde yanan bir dinamit ile başlıyor. 15 dk. devam eden film süresince fitil yanıyor. 15 dk. lık bu sürede Kuran'ı Kerim Ayetleri izleyiciye değiştirilerek aktarılıyor ve değiştirilen ayetler baz alınarak Müslüman ülkelerden örnekler gösterilerek ve manşetlerdeki haberler baz alınarak yüce dinimiz İslam kötüleniyor. 15 dakikanın sonunda ise Peygamber efendimizin başında resmettikleri dinamiti ateşleyip patlatıyorlar.

 “SOUTH PARK” 1997 yılında 2D animasyon türünde animasyon komedi olarak tasarlanan Çizgi dizide Colorado eyaletinin South Park adlı kasabasında yaşayan bir çocuk grubunun etrafında dönen bir takım gerçek üstü olayların yer aldığı serüvenler işleniyor. Ve tamı tamına çizgi dizi 21 Sezon - 287 bölüm olarak gösterime giriyor. ABD yapımı çizgi dizinin 14. sezon 9. bölümünde intihar saldırısı düzenleyen teröristlerin kullandıkları uçakların kuyruklarında Türk bayrağı motifi kullanılıyor. Bununla da yetinmiyorlar ABD yapımı çizgi dizinin 14. sezon 5. ve 6. bölümlerinde ise İslam dünyasının hassasiyetiyle dalga geçilerek 18 bin âleme rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz(SAV), ‘e oyuncak ayı kostümü giydirilmiş şekilde yayınlanıyor.

MASUM PEYGAMBER - THE INNOCENT PROPHET Film; Belgesel tarzında 2012 Belçika ve ispanya yapımı; İspanya'da bir siyasi mülteci olarak yaşayan, Pakistan doğumlu İslam karşıtı eylemci Imran Firasat tarafından çekilmiştir. Ayrıca yapım 2011 yılında Kuran-ı Kerim'i yakarak dünya çapında ünlenen ABD'li rahip Terry Jones tarafından desteklenmektedir.

İspanya'da bir siyasi mülteci olarak yaşayan, Pakistan doğumlu İslam karşıtı eylemci Imran Firasat tarafından çekilen filmde Peygamber Efendimiz (SAV) sahte din uyduran biri olarak gösteriliyor ve İslam masumları öldüren, terör saldırıları yapan, yapmaya teşvik eden bir din olarak lanse ediliyor.

FAMILY GUY Yapıt Çizgi Dizi - Komedi - Hiciv türünde 1999 ABD yapımı. Griffin adlı bir ailenin yaşamı ve Stewie Griffin adında bir yaşındaki bebeğin planları çerçevesinde geçen bir çizgi dizi. Dizi genel olarak Amerikan kültürü, toplum, televizyon ve farklı insanlık hâllerini hicvetmekte ve çizgi dizi 300 bölümün üzerinde yayınlandı.

Dizinin 16. sezon 5. bölümünde "İstanbul'a büyük bir saldırı düzenlenmesi" konu edilmekte. Ayasofya'nın hedef alınıp Şehitler Köprüsü'nün yıkılışı gösterilmektedir. Ayrıca bölümde tasvir edilen sokaklar İstanbul'u yansıtmaktadır. Güya dizinin 11. sezon 15. bölümünde Müslüman karakter büyük bir terör eylemi düzenlemeye kalkışmaktadır.

“İTFAİYECİ SAM” Film 3D çizgi dizi türünde Galler yapımı toplam 188 bölüm olarak yayınlanmıştır.  Güya çocuklarımıza İtfaiyecilik mesleğini ve birilerine yardım etmeyi çocuklara öğreten çizgi dizinin perde arkası hiç de öğle masum değil!

"Çizgi filmin “Sorunlu Sular” başlıklı bölümünde, karakterlerden birinin Kur’an-ı Kerim’den bir sayfanın üzerine basarak düşüyor. Üzerine basılan sayfa havada süzülürken, Mülk Suresi’nin 13-26. ayetleri olduğu görülüyor.

Yayıncı şirket sosyal medyada oluşan tepkiler üzerine Kur’an-ı Kerim’e hakaret olarak algılanan ilgili bölümü yayından kaldırmış, yapımcı şirketler de konuyla ilgili soruşturma açılmasını beklediklerini açıklamışlardır.

Çizgi filmin fikir babası David Jones 2012 yılında Londra’da havaalanında Müslüman bir kadına başörtüsünü çıkarması yönünde yaptığı sözlü saldırıdan dolayı İslam karşıtlığı ile suçlanmıştır. İtfaiyeci Sam Türkiye’de de bazı çocuk kanallarında da maalesef yayınlanmıştır."

SIMPSONS

Yapıt 1989 yılında abd yapımı ve komedi hiciv türünde.. Springfield adlı kurgusal bir şehirde geçen ve Amerikan kültürünü, toplumunu, televizyonunu ve farklı insanlık hâllerini hicveden sitcom tarzı çizgi dizi, tam 632 bölüm yayınlanıyor.

"16. sezon 13. bölümünde Türk ismine hakaret edilmektedir.
Dizinin sonlarında geçen replikte ""Hindiler mi önce geldi yoksa sizler mi?"" cümlesi geçmektedir."

Ayrıca filmde geçen şarkı sözleri ise “İstanbul kostantinopol dü şimdiyse İstanbul kostantinopol deyil epeyce zaman oldu. Konstantinapol’dü… Artık Türk lokumu diyerek gelecek jenerasyonlarının zihinlerini kodluyorlar ve bizlere karşı kin ve nefret tohumları ekiyorlar.

“24“ ABD yapımı filmin türü aksiyon ve politik. Emmy ve Altın Küre ödüllü Amerikan polisiye-aksiyon dizisi. Anti terörist biriminin önemli çalışanlarından birisi olan cak bavır’ın hayat ve savaş hikayesi konu edilmiştir. Dizi 2001 – 2014 yıllarında 228 bölüm olarak yayınlanıyor.

Yapımda; hayal ürünü teröristlerle anti-terör örgütlerinin mücadelesi konu ediliyor. Teröristleri Türkiye’den bir Türk terörist grubu yönlendiriyor. Yine burda da görüyoruz ki su uyuyor düşman hiçbir zaman uyumuyor.

“DA VINCI'S DEMONS - DA VINCI'NIN ŞEYTANLARI” Dizi - Macera - Tarih – Fantastik tarzında 2013 yılında ABD tarafından yaptırıldı. Film Leonardo Da Vinci’nin 20'li yaşlarında verdiği mücadeleleri tarihsel fantezi kurgusu üzerinden işliyor ve 28 bölüm olarak yayınlanıyor.

  1. sezon 1. bölümün birçok sahnesinde Dünya’nın dört bir yanına adalet barış özgürlük götüren Osmanlı askeri barbar ve acımasız olarak gösteriliyor.

“FRIENDS” Yine ABD yapımı sitcom türündeki dizide Manhattan'da yaşayan bir grup arkadaşın günlük hayatları komedi kurgusu üzerinden işleniyor. Toplam 235 bölüm yayınlanan dizi, döneme göre bölümlerinde algı belirliyor ve gündem oluşturuyor.

  1. sezon 8. Bölümdeki algı operasyonları ise; Monica adlı dizi karakteri ülkemize ve Türk insanına gönderme yaparak kafasına bir hindi geçirip üzerinde bir fesle dans ediyor.

“HE WHO MUST DIE_CELUI QUI DOIT MOURIRFilm 1957 Fransa yapımı. Uyarlama türündeki film 1920’li yıllarda Türk Yunan ilişkilerini anlatıyor. Filmin kurgusu Yunan Yazar Nikos Kazancakis'in "Yeniden çarmıha gerilen İsa" adlı eseri temel alınarak hazırlanmış.

Tarihi gerçekliklerin çarpıtıldığı Fransız yapımı filmde 1920'li yıllarda güya Türk işgali altında yaşayan Yunan köylülerinin dramı anlatılmaktadır. Filmde Türklere karşı ırkçı bir yaklaşım bulunuyor.

“ARABISTANLI LAWRENCE - LAWRENCE OF ARABIA” 1962 İngiltere ve ABD yapımı. Film bir İngiliz asker ve diplomat olan Thomas Edward Lawrence'in hayatını ve Arap yarımadasındaki faaliyetlerini anlatmaktadır.

Arabistan yarımadasında görev almış bir İngiliz ajanı olan Thomas Edward Lawrence’ın başından geçenleri anlatma iddiasında bulunan filmde tarihi gerçekler çarpıtılarak güya Osmanlı zorbalığı altında ezilen Arapların özgürleştirilme süreci işlenilmekte ve 7 kıtaya can suyu olan adalet barış özgürlük medeniyet götüren Osmanlı İmparatorluğun üzerine asılsız algı çalışmaları yapılmaktadır.

“THE WEST WING” Dizi film 1999-2006 yılında 156 bölüm olarak yayımlanmış politik ve dram türünde ve yine ABD yapıtı olarak kamuoyuna sunulmuş. Buraya özellikle dikkat çekmek istiyorum. ABD yapımı dizi 26 Emmy ve 3 Golden Globe ödüllü. Beyaz Saray'da yaşayan kurgusal karakterlerin hayatları ve iş ilişkilerini konu ediyor. Onlarda tam aksi olduğunu bildikleri halde 6. sezonun 13. bölümde Türkiye, kadınların idam edildiği bir ülke olarak tanıtılıyor. Amerika'da ilgiyle takip edilen dizide Türkiye aleyhine algı oluşturulmaya çalışılıyor. Dizi, Amerika’daki Türk toplumu tarafından büyük tepkiyle karşılanmıştır.

“ANAHIT” Film macera türünde 2014 Ermenistan yapımı… Bir Ermeni mitine dayanan animasyonda Anahit'e âşık olan eski Ermenistan kralı Vachagan'ın hikayesi anlatılmaktadır.  Yapım Ermenistan Kültür Bakanlığı desteği ile çekildi.

Ermenistan yapımı filmde mitolojik Ermeni kral Vachagan’ı tahttan indirip yerine geçmeye çalışan zalim karakteri simgeleyen "Azar" ve Azar’ın yanında bulunan, şekilsiz kafasında daima kırmızı fes taşıyan Osmanlı paşalarından Enver Paşa'nın tasvir edildiği “Enver” karakteri yer alıyor.

NORAGAMI ARAGOTA 2011 yılında yayınlanan Japon manga serisi Noragami' den uyarlanarak çekilen anime serisidir. Noragami Arogoto anime serisi, yanında sountrack olarak da piyasaya sürülmüştür. Toplam 13 bölümdür.

Dizinin giriş introsunda ve albümünde yer alan "Push Buttons" isimli parçada ezan sesi müzik eşliğinde kullanılmıştır.

“MÜSLÜMANLARIN MASUMİYETİ” Bağımsız film türünde 2012 ABD’de yapılan bu film ismi gibi hiçte öğle masum değil.  Mısır kökenli Amerikalı yönetmen Nakula Baseli tarafından çekilen ve iki cihan güneşi ebedi şefaatçimiz Peygamber Efendimizin (SAV) hayatın olumsuz bir şekilde anlatılıp insanların zinnine ve gönlüne fitne tohumları ekiyor.

ABD yapımı filmde Peygamber Efendimiz (SAV) güya öldürmekten zevk alan erkeklerden oluşan bir ayak takımının kanlı lideri olarak lanse ediliyor ve Müslümanlarda acımasız, barbar ve terörist olarak gösteriliyor.

“SACRIFICED SURVIVORS THE UNTOLD STORY OF THE GROUND ZERO MEGA MOSQUE” Bu yapıt belgesel tarzında 2010 yılında ABD tarafından yaptırılıyor. İkiz Kuleler’in yıkıldığı “Sıfır Noktası” yakınında cami yapılmasına karşı çıkan ABD merkezli Hıristiyan grup olan “Hıristiyan Eylem Şebekesi” adlı kuruluşun 2010 yılında DVD olarak piyasaya sürdüğü 45 dakikalık “Kurban Olan Yaşayanlar” – “Sıfır Noktası Mega Camisi’nin Anlatılmamış Öyküsü” adlı belgesel film.

Belgesel türündeki filmin afişinde ve DVD kapağında, İkiz Kuleler’in enkazı yakınında göndere çekilmiş Türk ve bazı Müslüman ülke bayrakları görülmektedir. Afiş ve kapak üzerindeki resimler ile Müslüman ülkelerin 11 Eylül saldırılarının faili olduğu algısı oluşturulmaktadır.

“13 SAAT BİNGAZİ'NİN GİZLİ ASKERLERİ” Film 2016 ABD yapımı aksiyon dram savaş türünde… Gazeteci-yazar Mişel Zakof'un “aynı” adlı kitabından uyarlanan film, 12 Eylül 2012 tarihinde Libya’nın Bingazi şehrindeki Amerikan üssüne yapılan terörist saldırı sonucu hayatını kaybeden Amerikan büyükelçisi con Christopher Stevens’ın kurtarılması için gönderilen özel kuvvetler birliğinin etrafında şekillenmektedir.

2012 ABD yapımı filmde ön plandaki teröristlerden birine Türk bayraklı tişört giydirilmiş şekilde defalarca gösterilmekte izleyicilerin zihnine teröristin üzerindeki ay yıldızlı tişörtle Türkiye terörist bir ülkedir algısı yapılmaktadır.

“OH MY GOOD” 2016 yılında Malezya’da rap şarkı türünde piyasaya sürüldü. Namewee adlı Malezyalı rap şarkıcısının; dini değerlere hakaret gerekçesiyle tepki çeken "Oh My God" adlı şarkısının klibinde cami, kilise, budist, taoist tapınakların önünde ve içinde dans edilmektedir. Namewee tepkilerin ardından dine hakaret etmek amacıyla ibadethaneleri kötüye kullanmaktan neyse ki Malezya polisi tarafından gözaltına alınmıştır. Hakaret içerdiği düşünülen klip için Malzeya'da 20 yi aşkın sivil toplum kuruluşu tarafından araşatırma raporu düzenlenmiştir.

“SYSTEM OF A DOWN” 2005 yılında ABD’de hard rock metal tründe yapıldı. "Ermeni asıllı ABD'li System Of Down grubunun Holy Mountains şarkısı ile Türklere ağır göndermelerde bulunulmaktadır.

YALANCI! KATİL! ŞEYTAN!
Aras Nehri'nin ardında!
Bazılarının boş bakışları onun savaşıydı.
YALANCI! KATİL ŞEYTAN!
Aras Nehri'nin ardında!

“WAR DOGS - SAVAŞ KÖPEKLERI” Film 2016 yılı ABD yapımı komedi, dram, savaş türünde… Irak Savaşı süresince küçük işletmelerin ABD Ordusu'nun sözleşmelerine dahil olmasını sağlayan anlaşmadan faydalanan iki genç arkadaşın, bu az bilinen hükümet girişimini suistimal ederek zengin olmaları anlatmaktadır. Irak ve ABD'de geçen film genel olarak silah ticaretini konu ediyor.

Silah ticaretini konu alan ABD yapımı filmin giriş sahnesinde, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eli silahlı bir şekilde gösterilerek silah ticareti yapan, savaş yanlısı bir lider algısı oluşturuluyor. Bu tür filmlerin 15 Temmuz darbe girişiminden hemen sonra ortaya çıkması da hainlerin hiçbir zaman boş durmayacağını yine gözler önüne seriyor.

Evet sevgili dostlarım, Şöyle okun nerden geldiğine baktığımızda... Resmi geniş perspektiften görebiliyor hainleri tespit edebiliyoruz.

Bu hainler için üstat Abdürrahim Karakoç ne güzel de söylemiş…

Mıgırdıç'ı sever de Osman'ı sevmez zındık
İti-domuzu sever, insanı sevmez zındık
İster ki diz üstüne çökertilsin Türkiye
Ekmeğini yer amma vatanı sevmez zındık.

“Selam” ve “Dua” ile Allah’a Emanet olun!..