İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerince bir eve bombacı şüphesiyle operasyon düzenlendi. Söz konusu operasyonda sergilediği tavır aradan yıllar geçmesine rağmen unutulmadı.

UĞUR DÜNDAR HABERİ BÖYLE SUNMUŞTU

Dönemin Kanal D Ana Haber Sunucusu olan Uğur Dündar söz konusu haberi; "İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerinin izini sürdükleri bir canlı bombanın evinde yaptıkları aramanın görüntülerini sunuyoruz. Ekipler canlı bombanın bulunmadığı bir sırada eve giriyor. Başka bir bombanın ve çok miktarda patlayıcının bulunabileceği düşünelerek girilen evde kapı açıldıktan sonra yaşananlar yıllarca unutulmayacak görüntüler oluşturuyor." ifadeleriyle sunmuştu.

AĞLAYAN KIZ ÇOCUĞUNU BÖYLE SAKİNLEŞTİRDİ

Polis ekipleri savcılık izniyle yaptıkları operasyonda, evde şüphelinin eşine durumu izah ettikten sonra aramayı başlattı. Çocukların korkması üzerine ekibin amiri çocukları sakinleştirmek için harekete geçti. Tecrübeli polisin çocuklara söylediği  "Hırsız varmış onu yakalamaya geldik." sözü ise hafızalara kazındı. Böylece çocukların korkmasını engelleyip rahatlamasını sağladı. Polisin sergilediği tavır o dönem  toplum tarafından büyük beğeniyle karşılanmıştı.

Haber Vakti