Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak'a Yeni Zellanda saldırısını sorduk. O bu konuda, "TANRIYI KIYAMETE ZORLAMAK" isteyenlerle İlgili Olarak Uyardı: ve "Arkası gelebilir!" dedi. Charlo Hebdo'yu hatırlatan Dilipak "o gün 11 kişi öldü diye Pariste bir çok ülkenin lideri bir araya geldi ve saldırı protesto edildi. Peki, bakalım şimdi ne olacak. Kendi içimizden bile, saldırıya bahane bulmaya çalışanlar var. Saldırganın bildirisi ile Netanyahu, Kati Piri'nin raporu ya da Gezicilerin şartları arasında, ya da "Zulüm 1453'te başladı" diye ortalığı birbirine katanlar aslında zihniyet ikizleri.

17 Saat önce adam hazırlıklarını tamamlamış, saldıracağını açıklıyor. Silahları temin etmiş, müziği ayarlamış, tarih okumaları yapmış. Bütün bunları tek başına yapmış olamaz. Bu bir fedai mi, intihar komandosu mu, arkası gelecek olan bir saldırı olabilir mi? Hatta, ellerinde DAEŞ misali tetikçi mi yok, yarın bir faili meçhul saldırı ile bir kiliseyi de hedef alabilirler. Kanlı, kirli, vahşi bir olay ile karşı karşıyayız.

-Hedef yerel mi, yoksa..

-Türkiyeyi açıkça hedefine koymuş. Osmanlıyı, İslam dünyasını hedefine koymuş. Korkutma, yıldırma, caydırma, bastırma amaçlı, hedef seçilen insanlardan çok kızım sana söylüyorum gelinim sen dinle kabilininden, bütün Müslümanlara verilen bir mesaj var. Saldırıda dinlediği müzikten, silahında yazılanlara kadar hepsi planlanmış ve seçilmiş. Anton Ludnin Patterson İsveçte bir okulda 2 göçmen çocuğunu öldüren biri. Star Wars savaşçısı tarzı giyinen "kıyamet savaşçısı" bir saldırgan. Kendini onun yerine koyuyor ya da o saldırıyı selamlıyor. Zihniyet ikizi bunlar.. 1876 Novak Vujoseviç 1876 Osmanlı Rus savaşında 28 Osmanlı askerini şehid ettiği için karaman ilan edilen Rus. Luca Traini İtalyan yabancı düşmanı faşist terörist. Shipka Pass 1877-1878 Ruslara yenildiğimiz Şıpka geçidi muharebesine gönderme. 732 Emevilerin Paris'in güneyinde Franklara yenildiği tarih ve Avrupadaki ilerleyişlerinin durmasına işaret ediyor. Skanderbeg Osmanlı karşıtı bir komutan. Skanderbeg adini, 15. yuzyilda Türkleri Arnavut topraklarindan dişari çıkartan iskender bey'e gönderme yapmaktadır. Odo The Great Toulouse savaşında Emevileri yenen Aquitaine dükü. 1683Viyana kuşatmasına gönderme. Osmanlığının geri çekilmeye başlamasına atıf. Tırkofagos Türk yiyen, batıda düşmanlarını yiyen yamyam askerler de var. Bu gelenek sadece ilkel topluluklarda değil, günümüzde de batıda ölü yiyenler tek tük de olsa çıkıyor. Johan Hunniad 1456 Belgrad kuşatmasında Osmanlıların geri çekilmesini sağlayan Macar komutan. Daha sonra ulusal kahraman ilan edildi. Netehyahu ve Trumpa Kati Kiriye selam da yazabilirdi aslında. Charles Martel Tours savaşında Endülüs emevilerini yenen Frank komutan. Antonio Bragadin Magosa'da anlaşmaya ihanet eden Osmanlı esirleri öldürdüğü için Lala Mustafa paşanın emri ile idam edilen Venedikli komutan. Sabastian Veiner Kıbrısın kaybında rol oynayan Venediklerin Kıbrıs genel valisi. Alexandre Bissonnette 2017 de Kanada'da bir camide 6 kişiyi öldürmüştü. Clavijo 844 İspanyol asıllı Müslümanları yendiği kabul edilen beyaz atlı hayali rahip Saint / SANTİAGO CLAVİJO. İsveç Kanada, İspanya, Karabağ, Rus, Venedik, Kıbrıs, İtalya, Fransa, Macar, Avusturya, Arnavutluk, herkese gönderme var.

-Bundan sonrası için ne bekliyorsunuz.

-Dikkatli olmak gerek. Herşey mümkün. Bu eylemi planlayanların bundan sonraki adımı ne olabilir, onu düşünmek gerek. Bu eylemi başlatan olmasa da bu eylemi fırsat bilip, bu sürdürmek isteyen, ya da bu süreci tahrik etmek için bu defada karşı taraftan birini hedef alacak bir eylem sözkonusu olabilir. Bu durumu kendileri için bir fırsata dönüştürmek isteyenler mutlaka olacaktır. Türkiye ve Müslümanlar, kendi topraklarında ya da yabancı topraklarda bu saatten sonra daha dikkatli olması gerek. Açık hedef olmamamız gerek. Ve kesinlikle bunların hakettikleri cevabı almaları, dayanışma içinde olmamız, cesur olmamız gerek. Batıda bu kafada olan dernek, basın kuruluşu, poltikacı, sivil toplum, haçlı kafasına sahip, ya da Siyonist fanatikler yok değil. Siyonistler, Kudüse saldırı planı yaparken, Müslüman dünyası ile Hristiyan dünysını birbirine düşürmek için elinden geleni yapacaktır. Zaten Netenyahunun yaptıkları ve söyledikleri bunu gösteriyor. Kati Pirinin raporu ve oylama sonucu da ortada!.