Prof. Dr. Orhan Çeker, “Ehl-i sünnet âlimlerinin kitaplarında uydurma hadis var” diyen hadis düşmanlarına ilişkin yeniakit.com.tr’ye konuştu.

“BU ÜMMETTEN OLMAYANLAR BU İDDİADA BULUNUYOR”

Türkiye’de Müslümanları ve eski âlimlerin bilgisizce suçlayanların olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Orhan Çeker, “Ümmet-i Muhammed’den hiç kimse ‘Buhârî ve Müslim'de uydurma hadis var' dememiştir. Bu ümmetten olmayanlar bu iddiada bulunmuştur. Zamanımızda bizimkilerin bu iddiayı söylemelerinin dipnotunda Oryantalistler bulunmaktadır. Onların da niyeti malumdur. Her kim bu yanlış iddiada bulunuyorsa Oryantalistlerden ciddî ciddî ‘Aferin’ almaktadır. Bizimkiler bu ‘Aferin'den ciddî zevk ve şeref alıyorlardır. Şu saflığa bir bakın hele.” şeklinde konuştu.

“BİZİMKİLER ONLARA ÇOK MALZEME OLUYOR”

Bilinçli olarak İslam’ı yok etmeye yönelik art niyetli çalışmalar yürüttüğüne işaret eden Prof. Dr. Orhan Çeker, şöyle konuştu:

“'Kur'an dışında vahiy yoktur' diyenler kendi çalmaya kendi oynamaya devam ediyor. Şakşakçılar da Oryantalistler de ilginç bir manzara görülüyor. Ne manzara ama! Bizimkiler onlara çok malzeme oluyorlar. ALLAH intibah ikram eylesin.”

“ORYANTALİST, ZEVKİNDEN 8 KÖŞE OLUYORDUR”

Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Orhan Çeker, sözlerini şöyle tamamladı:

“'Uydurulmuş din' diye diye pek çok hakikati reddetmek ve salih pek çok müslümanı gayri müslim ve sapık görmek nasıl bir akıl! Hayret! Oryantalist, zevkinden 8 köşe oluyordur mutlaka. Bizimkilerin saflığına, aymazlığına nazar muskası takmak lazım. Saflığın bu kadarını becermek ciddi bir kabiliyet ister. ALLAH encamımızı hayr eylesin.”