Dosya

Canı pahasına 140 çocuğu kurtarmıştı: Şehit Amin Abdullah’ın Hidayet öyküsü

ABD’de iki gün önce bir camiye düzenlenen silahlı saldırıda, canı pahasına 140 çocuğun hayatını kurtararak şehit düşen güvenlik görevlisi Amin Abdullah’ın yıllar önce kayda aldığı hidayet öyküsü ortaya çıktı. Dünyaya adeta bir vasiyet bırakan Abdullah’ın, "Biz İslam'da 'sadece bir kez ölürsün' deriz. Hayat sınavından kalırsanız geri dönüşü yok" sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Abone Ol

İki gün önce ABD'de bir camiye gerçekleştirilen ve büyük bir facianın eşiğinden dönülen saldırıda, 140 çocuğun siperi olan güvenlik görevlisi Amin Abdullah, adını kahramanlar arasına yazdırdı. Saldırı anında çocukları korumak için kendisini feda eden Abdullah’ın vefatının ardından, geçmişte İslam'ı seçme hikayesini ve hayata bakışını anlattığı video görüntüleri ortaya çıktı.

Kahraman görevlinin yüreklere dokunan hidayet öyküsü ve dünyaya seslendiği o çarpıcı mesajlar:

Loading...

{ "vars": { "account": "PASTE_ANALYTICS_ACCOUNT_ID" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }