Candaş Tolga Işık'ın sunduğu, Haber Global'de yayınlanan 'Az Önce Konuştum' programına konuk olan Cem Davran, 22 yıl önce magazin gündemine bomba gibi düşen Sevda Demirel-Hande Ataizi kavgasının iç yüzünü anlattı.

Cem Davran'ın açıklamaları şöyle: 

Bu bir şov programı, adı 'İki Kere Kiki'. Format da bana ait, ben yazdım. Adı 'İki Kere İki'ydi, sekreter yanlışlıkta yazdı ve öyle kaldı. Adı tersten de okununca 'İki Kere Kiki'dir... Bu bir canlı yayın değildi, bant yayınıydı. O zaman stüdyolara magazin kameralara giriyordu, serbestti. Bu olay gerçekleştiğinde kameralar da çekti. Yapımcı Yayınlamasan, zaten görüntü herkesin elinde var. Herkesin gözü önünde olduğu için paylaştılar. Talihsiz bir olaydı. İster istemez Türk televizyon tarihine geçti. Bir şov programı, böyle bir şey yaşansın istemezsin..." Araya girdik, Sevda Demirel kalktı gitti. Hande Ataizi toparlandı, sonra programa geri döndü. Diğer konuklarla kaldığımız yerden programa devam ettik. Rekor bir izleme oranı aldı... Bu program gece yayına girerdi, gün birincisi olurdu. O bölümden sonra bitti diye düşünüyorlar, ama çok program çektik. Hande'ye (Ataizi) hala soruyorlar, üzülüyor. Tiyatro kökenli iyi bir oyuncu. O zaman herkes şoka girdi.

'KENDİME DE BİR TOKAT ATTIM'

Cem Davran'ın, "O günlerden sonra bu kadar popüler işlerin tamamından çekildim. Kendi kendime de bir tokat attım, öyle şeylerde çok yerim yoktu" açıklaması da dikkat çekti.