'Aileni ve Neslini Koru Sapkınlığa Dur De' programında konuşan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Akın çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'ÇOCUKLAR ÖZENDİRİLİYOR, YÜZDE 99'UNDA SORUN YOK'

400 bin çocukta görülen sorunları dile getiren Akın, ''400 bin çocukta ateizm, deizm ve agnostizm ile manen ölüm, eşcinsellik ile toplumsal ölüm ve intihar ile madden ölüm görülüyor. 3'ü de bir çocukta görülür mü? 2030'a kadar bu devam edecek. Çünkü biz yokuz. Bu çağın 5 temasından söz ediyorum. Eğlence, özgürlük, kadın hakları, hayvan hakları ve çevre sevgisi, çocuklara buradan geliyorlar. Buradan gelirken de müzik, moda, sinema ve diziyle geliyorlar. Şöyle anlatıyorlar bunlar dinde yok. Cerrahpaşa'da 4 bin kız erkek olmak için bekliyor. Zeynep Kamil'de de 2 bin 700 erkek kız olmak için bekliyor. Yaşları kaç biliyor musunuz? 12 ile 19 yaş arasında. Ve ben şuna eminim yüzde 99'unda hiçbir sorun yok. Yönlendirilmiş, özendirilmiş. Ve şunu diyor çocuklar 'cool gösteriyor'. İsimleri Ayşe, Zümra, Meryem, Asiye isimler böyle...'' açıklamasında bulundu.

KAN TAHLİLİ YAZAR GİBİ 'CİNSİYET DEĞİŞTİRMESİ UYGUNDUR' DENİYOR

İşin içinde Türk Psikiyatri Derneği Başkanı Koray Başar'ın içinde olduğunu öne süren Akın, ''Türk Psikiyatri Derneği, Türk Eşcinseller Derneği gibi çalışıyor. Eren Boz'un intiharı nasıl sevdirdiğini görürsünüz. 6 tane kardeşimiz onu beğendikten sonra intihar etti. İntihar lobisi de var. Endokrin ve psikiyatri lobisi. Kan tahlili yazar gibi 'cinsiyet değiştirmesi uygundur' diyor. Çünkü ameliyata da o giriyor. 2.5 milyon bir ameliyat. Horman haplarını da katarsanız 3 milyona çıkıyor. Kim ödüyor bunu? Devlet... Bunları görmeden birçok şeyi yanlış yaparız.'' açıklamasında bulundu.